ayzurz35 Hamisler baştan beri ne kadar çok tekme yediğimi söylemiştim postlardan 33.haftadaym bebişim beni iyice korkutmaya başladı bu kadar sık ve sert tekme atması normal mi ya ? Sonradan da mı hareketli olacak yani? Durmuyor bir an bile anlamadm gitti ….
Denizz35 ayzurz35 Benimde öyleydi kız bebek olunca şaşırıyordum bu kadar sert hareketler yapmasına 🤪 yeri daraldıkça ittiriyo bu sefer şuan 40 haftalık oldum tekme değil de itiyor bildiğin oda acıtıyor tabi 😅
cinardefnemoms ayzurz35 26 haftalıgim bende çok hareketli maşallah çok hissediyorum teknelerini hareketlerini kontrolum vardı dün sordum Dr uma. Maşallah dedi normal ikinci gebeligin olduğu için karın kaslarin ince o yüzden daha çok hissedersin ve çok hareketli bebek sağlıklı bebektir dedi korkulcak bişey yok dedi
Dilara0638 ayzurz35 bende 33+1 oldum özellikle bugün aşırı hareketli ve sarsıyor beni resmen güçlendiler heralde o yüzden 😀
Denizz35 ayzurz35 Benimki mesela bi pozisyonda daha çok hareketli oluyor sende hangi pozisyonda uyuyorsan hareketlendiği zaman öbür tarafa dön 😊 benimki genelde sağıma yatınca sakin duruyor sola dönsem başlıyor hemen
ayzurz35 cinardefnemoms evet inşallah sağlıklı olsun bebislsrimiz de katlaniriz kaç tekme sayiyorsunuz mesela tahmini gün içinde :)ya da. Bir saatte
cinardefnemoms ayzurz35 valla sayamiyorum canım 😂😂 tekmemi atıyo icimde halay mi cekiyo napiyo bilmiyorum