sukufee01 Yarın 09:45 de randevum var. Oğlum eşim gidicez kızımı görmeye heyecandan uyuyamadım😂 ayda 1 gidince böyle oluyor sanırım varmi biz gibi yarın randevusu olan ☺️
Denizz35 sukufee01 Been🤪 …40 haftalığız buarada😅korku heyecan tavan yapmış durumda yarın bakalım kızımızın gelmeye niyeti var mı 😬😬
Nelmali sukufee01 sabah ben de erkenden gideceğim artık bir umut belki kızımı kucağıma alıp dönerim 3 günde bir kontrol olunca heyecanı kalmıyor 😅
emelsena sukufee01 benimde yarın akşam 6 da. Çok heyecanlıyım çok 😍😍 vee ilk defa bugün hissettim hareketlerini aşırı mutluyum 🧿♥️
istekalbeni11 sukufee01 sukufee01 Benimde Sabah Saat 10:10 Oğlumu Görmeye Gitcem Hayırlısıyla İnşAllah 30+3 Oldu Bebiş İlk Gebelik Ağrılarım Oluyor Rabbim Sağlıkla Selâmetle Kucaklarımııza Vermeyi Nasipp Etsin Aminnn 🤲🏻🤲🏻❤❤❤
Mervisogretmen istekalbeni11 Yaaaa ben de 30+0 oldum bugün, ilk kez böyle yalancı kasılma gibi bir şey hisettim, çok korktum ama sizin yorumu görünce rahatladım. Demek ki bizim haftalarda başlayabiliyor. Bu arada aminnnn. ❤️❤️❤️
istekalbeni11 Mervisogretmen Ya hele ki ilk gebelik oldu mu çatlamalar oluyor genişleme oluyor her türlü şeyler oluyor yani fazla canınızı sıkma üzülmeyin olunca kalkıp yavaş yavaş yürüyün su falan için �nşallah geçecek dir .🤲🏻❤❤
CansuDefne07 28+2 yiz bizde 😍 1 ay sonunda kizcemi görcem yüzünü gösterirse tabi biraz nazlı bı kız her gittiğimizde saklanıyor 😊
BurcuArslan sukufee01 yoldayım şuanda hastaneye varmama 15 dkk kaldı bende öyle heyecandan uyuyamadım gün almaya gidiyorum oglumu gormeye