Yenianneadayi2208 Ikincinefes 28+4 olduk.51 ile hamile kaldım şu anda 55,5 civarındaydım.Bebeğimde en son 26. Haftada 970 gramdı ☺️
Ikincinefes Yenianneadayi2208 @Umudayolculuk36 @Mervenurns 24+5 te bebis 700 gramdi ben 1 kilo almistim simdi 27+3 olduk bakalim diger kontrolde ne olucak 😀😁
Kbra240 Umudayolculuk36 evet benimde eşim masaj yapıyor çok iyi geliyor benim dinlenirken bile ağrıyor yani uzanamiyorum bile Allah yardimcimiz olsun 😊
Yusufhalime Birumuteses29 bende 27+3 um 11 kilo aldım ilk doğumda 20 ikincide 22 kilo almıştım bakalım bunda kaç alacam ama yine hızlı ilerliyorum
Yusufhalime Birumuteses29 hiç hatırlamıyorum canım ama kısa zamanda eski kiloma dönmüştüm hızlı kilo veriyorum ben
Yenianneadayi2208 Ikincinefes oyyy maşallah beslendikten sonra ve bebeğine yaradıktan sonra kiloyu az almışsın hiç önemli değil. Şahanesiniz 👏
Ikincinefes Yenianneadayi2208 cok sukur canim… Bastan bulantilarim coktu yemek iyemiyordum pek.. Ama bu ay durdurabilene 😀oyle bir istah acildiki tartiya cikmaktan korkucam 😂
Yenianneadayi2208 Ikincinefes aynen öyle bebek büyüdükçe iştahta açılıyor ister istemez.Bende son 1 ayda 2 kilo almışım 🤦 ama yapacak bişey yok hamileyizz nihayetinde