Clostiridium Guneyinannesi1 geceleri tepiyor beni 😂nasıl yatacağımı şaşırdım.. 😂Genel olarak iyi ama çok şükür. Sizin nasıl gidiyor :)
Guneyinannesi1 Clostiridium bizimki tembel 😅😅 aşırı hareketli değil ondan ayrı sırt kalça ağrım var resmen kaburgalarim batıyor ya
Kbra240 Guneyinannesi1 benimde çok kalca ağrım var çok kötü ya ağlayacak raddeye geliyorum yatamıyorum oturamıyorum:(
annesi_ Clostiridium 28 haftalığım nefes daralması karında şişkinlik çabuk yorulma karnım çok gergin patlıcal gibi sizin nasıl geçiyo acaba ilk hamileliğim hiç bişi bilmiyorum bişi oldumu kafama takıyorum yaa zamanda geçmiyo
Cimen_1409 Clostiridium evet eşimde 7 aralık arkadaşımın kardeşi 8 Oğlu da 9 aralık bizim kız inşallah onlar gibi inatçı olmaz 😂😂
Kbra240 Clostiridium maşallah sağlıkla gelsin inşallah hepimizin doğumu çok güzel geçer inşallah bebisler sağlıklı saglikli gelir 🙂
Alpigom1 Kbra240 bende deli gibi kaşınıyorum ama sadece geceleri 🤨 ve uyuyamıyorum çok uykum olmasına rağmen 🤨
Kbra240 Cimen_1409 doktora sordum kilodan dır diyor 26 haftalık hamileyim 75 kiloyum biraz fazla aldım da Allahtan boyum uzun sırıtmıyor çok 😶🙈