EbrarLinaBebek Kızlar 28+3 haftalık hamileyim doktor ve hastane değişikliği yapacağım bana bu çevrede gittiğiniz önerebileceğiniz doktor hastane ve biliyorsanız doğum fiyatlarını yazarmısınız
Kiki-riki EbrarLinaBebek Sultangazi medigold Hastanesi gül yaman a gidiyorum normal 2000 TL sezeryan 2400 TL muayene ücretleri 120TL NST 20TL
MiniMiniKus EbrarLinaBebek Belde tıp merkezi Nurhan Takar İstanbul Şafak Hastanesi ile anlaşmalı Muayene ücreti SGK hariç 245 dahil 150 Doğum SGK hariç 6400 dahil 3200 Doktor a gözün kapalı gidebilirsin Gecenin 3 ü 5 i her dakika kalkıp geliyor en ufak bir şeyde
Busrabaksii Şafak hastanesi normal doğum 2.500 Sezeryan Zorunlu 3.000 İsteğe bağlı 3.500 Normal doğuma ek epidural 750 Defne hanım muayene 215 Albert bey 175
Kiki-riki EbrarLinaBebek doktorum dan memnunum sakin relaks bir doktor boşuna telaş yaptırmıyor özel cep telefonu numarasını veriyor her mesaj attığında cevap veriyor. Hastane şartları mükemmel tabi ki değil ama benim için yeterli idare eder yani odaları tek kişilik ebeler genel olarak iyi yenidoğan yoğun bakım da var yanı öyle
designermom İlk gebeliğimde zahra hanıma gitmiştim Avrupa Şafak hastanesi geçen sene muayene sanırım 100 tldi ama hastaneyi çok kötüleyen oldu kadına devam edemedim