Nazi_Agayeva98 Merhaba anneler. Dogumuz nasil olucak? Bende normal dogum olucan 32 haftaligim su an fakat cok korku heyecan var. Normal Dogum yapanlar varmi aranizda? Cok agrilimi nasil bir sey bilmiyorum
Ayku6138 Nazi_Agayeva98 Şuan normal gözüküyor 32+3 üm hayırlısı neyse o olsun bebeğim sağlıklı olsunda 🤲😌☺️
Gonca89 Nazi_Agayeva98 Nazi_Agayeva98 32+6 ve sezeryan olucak ilk oğlum normal doğdu 3.600 ikinci oğlum 1.900 mecburiyetten erken doğum sezeryan oldu oyüzden üçüncü doğumumda sezeryan ama bana sorsalar normal isterim ikisinide tatmış biri olarak kesinlikle normal
rabiagucer03 Nazi_Agayeva98 30+5 ikinci gebeliğim kısmetse yine sezeryan olucak 🥰 15 kasım doğum tarihimiz 🥰
Dilara0638 Nazi_Agayeva98 33+1iz şuan herşey normali gösteriyor ama son dakika nolur bilmiyorum 🤷♀️😊
Yaqmurr Nazi_Agayeva98 bende 32+5 im herşey normalden yana ilerliyor ilk bebeğim ve bende sizin gibi ne olacağını nasıl bir ağrı içine gireceğimi bilmiyorum merak ve büyük bir heyecanla bekliyorum korkmak bişey değiştirmiyo kendimize inanalım Allahın izniyle ve bebeklerimizin bize yardımıyla sonunda inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşucaz 🥰 🤲🏼
Znur1997 31 haftalıgım ılk dogumum sezeryan oldu hemen toparlanmıstım bunda nasıl olur bilmiyorum tabı