iremby Anakralice aa ben daha cok sanki degisenleri duyuyorum okuyorum goruyorum. Bilemedim degisen mi cok degismeyen mi. Bakalim bizde neler olacak 😅 Yuz ustu yatiyor 2dir gittigimizde 😅 doktor bacak arasina bakti ama bir sey gozukmedi belki sirt ustu yatinca degisir belki ayni kalir heyecanla bekliyorum 🙈😁
Svl Anakralice Banada 11. Haftamda %80 erkek çıkıntı var dedi. Sizede erkek derken çıkıntı var gibi bişey söledimi tahminde bulunurken.16. Haftada kesin olur dedi bi umut belki kızdır diye bekliyorm bi oğlum var 😊
Bahar11mucize Svl banda 12 ci haftada çıkıntıları ozamanlar benziyor net bişey söyleyemem dedi ama %51kız dedi 16 haftadamda direk kız dedi 😊
Svl Bahar11mucize banada çıkıntıyı erkek olarak söledi.1 ay daha beklicem artık yanılma payı oldugunu sanmıyorm zatende insan yinede acaba diyo 🤗
Bahar11mucize Svl bende sizin gibi teredütlüydüm hep burda cinsiyeti değişenleri okudukca hala acaba diyorum ama inşallah değişmez 😉 zaten doktorlar omurilik yapısından anlıyomuşda emin. Olmadan söylemiyolarmış rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 😊
Gencanne01 iremby tam 12+6 da %80 erkek dedı doktorumuz ama kızlarda degısme ıhtımalı daha Fazla oluyor . 16+6 da kesın erkek demıstı 😊
tgcaty iremby aynısı banada oldu 12 haftamdaydım %80 kız ama detaylı ultrason da bakalım ddi suan 34 haftalık ıkıncı kızımı bekliyorum :)