Gamze06 Şu enfeksiyon bi geçmedi yaaa.. sağlık ocağında idrar verdim iki hafta önce çok yüksek çıktı Zinnat 500mg verdi doktor. antibiyotik bitti enfeksiyon geçmedi. Üstüne monurol verdi tekrar vericem idrar ama geçmedi yine şikayetlerim devam ediyor yaa içebildiğim kadar da su içmeye çalışıyorum ama nasıl geçecek bu yaa son haftalar artık çok zorluyor
Betus93 Gamze06 bende de ayni oldu. 4 kutu ictim gecmedi. Tek kullanimliklar gecti olmadi. Hersey denedim olmuyo
Haziranannesii Gamze06 geçmiyor geçmeyince ben doğumuna kadar çektim doğumla bitti tavsiye olarak bir kür testi yaptırmanızi öneririm onda en azından üreme yapıp yapmadığını öğrenirsiniz.. O daha iyi normal idrar tahliline göre..
Ebrar34 Bok sirkeli limonlu salata yap ye her gün ben öyle atlattım inşallah size de iyi gelir sirke vajinanın ph ını eşitliyor iyi geliyor
ElaninAnnesii Mrhba canim. Bende de ayni problem. 10 gündür cekiyodum sanki dogum yapcak gibi agrilarim oluyodu. Ne oturabiliyodum ne yatabiliyodum.doktorum ilk once bitkisel bir ilac verdi daha sonrada zinnat verdi. Cok sükür biraz rahatlama var bende. Bugun son ilaclarimi aticam. Yarin sabahdan tahlilim var bakalim. Ben sirkeli suyla vajinami siliyrm. Faydasi olur diyolar. Bakalim yarin görücez. Insallah hemen seninkiside gecer.
Gamze06 ElaninAnnesii aynen canım benimde öyle oluyor hele gece o sıkışıklıkla idrara uyanmak çok kötü bebeğim sertleşiyor kaskatı oluyor. Endişeleniyorum da bi şey olur diye..
Gamze06 Anneyimmm yanma var tabi. İdrar yaparken zor yapıyorsun sancıyor. İdrar tahlilinde çıkıyor kaç haftadır çekiyorum bi geçmedi
Babyboy24 Gamze06 bende aynı durumu yaşadım bi ara tam geçti derken gene başladı inan antibiyotik bile fayda etmiyorsa ne kadar su içerirsen iç kafi
Pinkmom Gamze06 Ben geçen enfeksiyon hiç görmedim😬 onun yüzünden düşük yapıcam erken doğum yapıcam die korka korka 35 haftalık oldum şükür🙏🏻Antibiyotikler banamısın demedi