doruk_alpago Merhaba sevgili anne adaylari. 30+6 dayim ama sabah bulantilarim hala geçmedi valla insan gibi kahvaltı yapmayi özledim. Benim gibi olan var mi. Varsa bir çözüm buldunuz mu.
doruk_alpago Senayyalcin ilaç mı o. Doktorum ilaç kullanmami önermiyor. Ortada kaldım. Ve halada normal gün içi bulantilarim ve afedersiniz kusmalarım oluyor. Kafayi yicem.
Senayyalcin doruk_alpago Kullanmanızı önermemesi çok saçma bitkisel bir mide bulantısı ilacı onu da içmezsek ölelim o zaman ben dokuz ay kullandım gece yatmadan iki tane o ilaç olmasa mahvolurdum
doruk_alpago Duy_gu valla dayanmaya çalışıyorum ama inanin o kadar zor ve kötü bir hamilelik geçirdim ki dayanacak gücümün kalmadığını düşünüyorum bazen. Ve korkuyorumda Sanirim doğuramayacağım bu çocuk icimden hiç çıkmayacak filan diyorum o dereceyim yani😂😂
Duy_gu doruk_alpago 😅😅😅😅gelir annesi emin ol o çok çıkmak istiyordur şuan ben çok yeniyim 7haftayım korkutma beni 😅😅❤️az kalmıs işte
doruk_alpago Duy_gu ay dur sen korkma her bünye farklı 😂😂 iste tabiki orda sonsuza kadar kalmayacak vakti gelince elbet cikacak ama malum psikolijimiz pek iyi değil hamileler olarak saçma sapan şeyler düşünüp kuruyoruz😂😂
Duy_gu doruk_alpago 😅😅😅bakmışsın buraya doğum hikayeni yazıyorsun yaz ha merak ederim ben ama etiketle ki göreyim😅❤️
doruk_alpago Senayyalcin valla bendr anlamiyorum inanin. Tamam ilaç kullanma delisi değilim ama yaşam kalitem mahvolmuş durumda. Sabah kahvaltısı yapamamak bir hamile için ne kadar kötü hepimiz biliyoruz bunu.
Xxxseliiiin Senayyalcin 33. Haftadayım yatmadan iki tane içmezsem bitti o gün acil hak getire serum yemeden asla kendime gelemiyorum hiç beslenemiyorum içmezsem
doruk_alpago Duy_gu ayyy insallah yaa. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah. Etiketliyecem tamam 😂😂
doruk_alpago Gmzkc nasil olacaz bilmem valla. Yukarda hanımefendinin dedigi ilacı siz sorun doktorunuza. Size iyi gelir belki.
doruk_alpago Xxxseliiiin ne güzel yaaa. Ben ilaçla almam gereken vitamin omega filan onlari bile alamıyorum kullanma diyor.
Xxxseliiiin doruk_alpago normal düzeyde bir bulantım yok maalesef eğer o gün hap içmezsem su bile içsem çıkarıyorum bu da hem su hem besin kaybı oluyor öyle olsa ne bebek ne ben perişan oluruz sadece sabah uyandığımda yaşadığım bir olay olsa bende kullanmazdım başka bir doktorla görüşün bence
Berrinkisa33 Xxxseliiiin bende sizin gibiyim 11 kere kustugumu bılıyorum. Bı ara doktorum halıme acıdı 4 taneye cıkarttı prilamı bence bısey olmaz.