Kimi bebek kapıdan gelmeyi tercih eder kimi penceren gelmeyi .. bizim bebek pencereden gelmeyi tercih etti 🙈🥰 sevgili anneler başından beri bu platformdayım ilk bebeğim düşük olmuştu kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım ve çok şükür herşey yolunda giden bir gebeliğim oldu taa ki 34. Haftaya kadar o gün de yazmıştım sancım çıktı erken doğum riskim var diye ilaç ile durduruyorduk ki bu sabah 6 da ılık suyumun geldiğini hissettim ve direk ayağa kalktım kalkar kalmaz idrar kaçırma olmadığını anladım çünkü imkanı yok tutamıyorsun akıyor lavaboya gittiğimde afedersiniz ama koyu sarı kanla karışık akıntıyı gördüm eşime seslendim suyum geldi doğuruyorum dedim demez olaydım 😂 eşim aşırı panik ve uykudan uyandırarak söylediğimde daha bi panik oldu ayağa kalkıp çantaya koşması bana doğru gelmesi hadi annemi arıyorum demesi saniyelik 🙈 zor zapdettim yüzüne baktım gayet sakinim aşkım sakin ol ben şimdi duşa giricem sen bana kıyafet hazırla ben duş alayım abdest alayım sancım başlarsa çıkarız 🥰 tamam zor bela onu ben sakinleştirdim ben duşa girer girmez Kayınvalideme haber vermiş daha duştan çıkmadan Kayınvalidem geldi 😂 hepsinde bir panik doğum yapacak olan ben ama hepsinden sakin Gülen yine ben hatta Kayınvalidem bir ara sen gerçekten iyi misin bu ne sakinlik kızım yürüsene dedi 😂 duş aldım saçımı kuruladım aheste aheste üstümü giydim makyajımı yaptım eşyaları son kez listeye göre kontrol ettim artık çok ısrar ettiler sancım başlamadan zorla çıkardılar evden 🙈 neyse yolda doktorumu aradım hastaneye geç bende geliyorum hemen dedi ebe hanım seninle ilgilenecek ben gelene kadar dedi ve kapattık hastaneye geldim girişim yapıldı sancı odasına çıkarıldım nst ye bağlanmadan önce açıklığa bakılacaktı o ana kadar çok rahattım ama kendimi baya bi kastım o yüzden çok acı çektim geri çekmeseydim kendimi bu kadar acımazdı neyse sıfır açıklık ama sancılarım gelmeye başladı bu arada suyum hala geliyor oturup kalktığımda hissediyorum o sıcaklığı ordan nst ye bağlandım eşimi yanıma aldılar destek için falan derken 2 uzun kagıt nst çekindik doktorum geldi farklı bir ebe ile beraber tekrar açıklık için odaya aldı yine kastığım için canım yandı ama tamamen benimle alakalı bir durum daha önce kürtaj agrısı çektiğim için ister istemez korkup kasıldım 😔 açıklık sıfır doktorum tekrar içeri aldı beni konuşmaya başladı normal veya sezeryan mı istiyorsun diye şuan bebek 36 haftalık normal doğumu çok çok rahat yaparsın ama biraz geç olur suni sancı ile destekleriz dedi fakat açıklığın hiç yok suyun bitmek üzere rahim duvarın çok kalın hiç yumuşama yok böyle devam ederse bebekde su kalmaz kordon dolanmaya gider risk de almak istemeyiz açıkçası dedi ve direk sezeryan istiyoruz dedik iyiki de demişim normal doğum sancısı başlamadan nst de o kadar acı çektim normali nasıl yapardım bilemiyorum o kadar güçlü görmedim açıkçası kendimi 🙈 damar yolu açıldı kanlarım alındı 1 saat sonra sezeryan için ameliyathaneye alındım ve spinal olmaya karar verdik çünkü diğer türlü bebek de narkoz alıyomuş ve tehlikeye giriyormuş. Sırtımdan iğne vurulurken birazcık acıyo ama saniyelik zTen uzatıyorlar sonra ve o kadar mükemmel ekine denk geldim ki Allah bin kere razı olsun ameliyat boyunca beni sakinleştirmek için ellerinden geleni yaptılar Güler yüzle eğlenceyle şakayla derken pat bir ağlama sesi aman allahım keltoş bir bebek 🙈🙈😂😻 allahım minicik benim bebeğimmm dedim ağlamaya başladım anestezi teknikeri sağolsun göz yaşımı siliyo fotoğraf falan çekiyor yanağıma koydular öptüm kokladım çok şükür dedim rabbim sen olmayan herkese nasip eyle bu duyguyu dedim 🙈🤲🏻 Biraz erken olduğu için solunum sıkıntısı vardı buna hazırlıklıydık ve küveze alındı derken yattığım hastanede yer olmadığından başla hastaneye sevk edildi şuan ben başka hastanedeyim bebeğim başka hastanede ama çok şükür sağlık durumu gayet iyi tedbir amaçlı olduğunu söylediler. Biraz sezeryan agrısı çektim ama ilk yürüyüşten sonra çok rahat yürümeye başladım bol yürüyüş çok önemliymiş ilkinde ne kadar zorlansamda pes etmedim 3 tur attım oda içinde 40 dakika sonra yine 4 tur ve 1 saat sonra 7 tur hastaneyi turladım şuan fazla sancım yok çok şükür ama 5 büyük boy serum ve 2 ufak ağrı kesici serumdan sonra baya baya idrar ile akraba olduk 😂😂 bitmek bilmeyen idrarım var ve 4 defa yatak örtüm değiştirildi malessf 🙈 ha bu arada sonda takıldı takılırken hiç hissetmedim çıkarırlarken de sadece çıkarma hissi oluyor ama hiç can acıtmıyor şuan saat 1e geliyor süt sağımı yapıyorum yarın bebişime götürmem gerekiyor 😻 benim doğum hikayem böyle baya uzun oldu hakkınızı helal edin daha anneliği yaşayamadım henüz ama Bebeğim hastaneden çıkınca yaşayacaz inşallah 🤲🏻 Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın amma velakin doğru zamanda doğru saatte 🥰 hepiniz sağlıcakla kalın herkese hayırlı doğumlar