• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

Seyda34 ilk gebeliğimde 60 kiloydum 85 kiloyla doğuma girdim. Şuan ikinci gebeliğim 74 kiloydum 75 kilo oldum 3ayım bitti

Busranagme canım bende senin gibiydim çok zorlandım idrar çıkışım çok azaldı şimdi daha iyiyim 14+3 olduk umarım tamamen biter gebeliğin en zor şeyi bulantı Kusma imiş hele de şiddetli si

betulcagri az kilo almışsınız ne kadar güzel ben 49 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum aç karna ve 20 haftalık gebeyim 😏 Çok aldım sinirim bozuluyor

Ben 17 aylık evliyim 20 haftalık gebeyim . 49 kilo ile hamile kaldım ve şuan aç karna 55 kilo geliyorum fazla kilo aldım gibi hissediyorum basenlerim özellikle çok genişledi fazla zayıflığa alışkın olduğum için bu durum sinirimi bozuyor 🤦🏻‍♀️🤰🏻😣

58 kiloyla başladım şuan 33 haftalığım ve 73 kiloyum 🙈🙈

48 kiloyla hamile kaldım şuan 34+6yım 65 kiloyum Ama dışarıdan hiç göstermiyorum 😊

Toprakparss Evet bende kendimde bu potansiyel olduğuna çok şaşırdım açıkcası çünki daha fazla almayı bekliyordum 🙂

Toprakparss öyle deme benden iyisin ben 48le hamile kaldım şuan 12+6 haftalık hamileyim ve 51 kiloyum 🙈 beterin beteri vardır derler öyle düşün rahatla 😌