Sonay Seyda34 ilk gebeliğimde 60 kiloydum 85 kiloyla doğuma girdim. Şuan ikinci gebeliğim 74 kiloydum 75 kilo oldum 3ayım bitti
Banu Busranagme canım bende senin gibiydim çok zorlandım idrar çıkışım çok azaldı şimdi daha iyiyim 14+3 olduk umarım tamamen biter gebeliğin en zor şeyi bulantı Kusma imiş hele de şiddetli si
Ebuss35 Haftam 60 ile hamile kaldım 69 şuan bu hafta doğumum olucak zaten dogumdan sonra hızla kilolarınız gidiyor kızlar korkmayın ❣
Toprakparss betulcagri az kilo almışsınız ne kadar güzel ben 49 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum aç karna ve 20 haftalık gebeyim 😏 Çok aldım sinirim bozuluyor
Ebuss35 Toprakparss Evet bende kendimde bu potansiyel olduğuna çok şaşırdım açıkcası çünki daha fazla almayı bekliyordum 🙂
Toprakparss Ben 17 aylık evliyim 20 haftalık gebeyim . 49 kilo ile hamile kaldım ve şuan aç karna 55 kilo geliyorum fazla kilo aldım gibi hissediyorum basenlerim özellikle çok genişledi fazla zayıflığa alışkın olduğum için bu durum sinirimi bozuyor 🤦🏻♀️🤰🏻😣
cansuece Toprakparss öyle deme benden iyisin ben 48le hamile kaldım şuan 12+6 haftalık hamileyim ve 51 kiloyum 🙈 beterin beteri vardır derler öyle düşün rahatla 😌
Toprakparss cansuece psikolojik çoğu zaman biliyo musun yAni hamileyim bol bol yemem gerek ve kilo almam çok normal diye düşünüyoruz Da esas kilo alımı aslında 23. Haftadan sonra olmalı bebekler o zaman gelişim aşamasında oluyorlar çünkü onun öncesinde alınan her kilo bizde kalıyor 😹
MeryemKadirAkkaya Dmlaailk defa ameliyat olcam onun korkusu heralde inşallah korktuğum kadar olmaz 🙏🏻
Toprakparss Minigim kilo takibini çok iyi yapmanız gerek doktorunuz Da kayıt altına alıyor ama hergün kilo takibi yapıp not alın Laz'ım olacak
Busranagme gizemmm baya almışsın ne guzel ben 45 ile hamile kaldım 49.4 kilom su an 24 HAFTALIK gebeyim . Bende kilo almak istiyorum . Ama bebegi besleyici seyler tüketiyorum cok
fatmanur irem5803 ciddimisin bukadar zayif iyi degildir normalde bebekte cok zayif olursa bakimi zor olur senin icin