Busranagme canım bende senin gibiydim çok zorlandım idrar çıkışım çok azaldı şimdi daha iyiyim 14+3 olduk umarım tamamen biter gebeliğin en zor şeyi bulantı Kusma imiş hele de şiddetli si
Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️
- Haftam 60 ile hamile kaldım 69 şuan bu hafta doğumum olucak zaten dogumdan sonra hızla kilolarınız gidiyor kızlar korkmayın ❣
betulcagri az kilo almışsınız ne kadar güzel ben 49 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum aç karna ve 20 haftalık gebeyim 😏 Çok aldım sinirim bozuluyor
Ebuss35 sadece dokuz kilocuk mu aldın yaniiiii 🤦🏻♀️🙄
Ben 17 aylık evliyim 20 haftalık gebeyim . 49 kilo ile hamile kaldım ve şuan aç karna 55 kilo geliyorum fazla kilo aldım gibi hissediyorum basenlerim özellikle çok genişledi fazla zayıflığa alışkın olduğum için bu durum sinirimi bozuyor 🤦🏻♀️🤰🏻😣
Banu bitecek sabret 🙂 su an 23 HAFTALIK gebeyım cok şükür rahatım
58 kiloyla başladım şuan 33 haftalığım ve 73 kiloyum 🙈🙈
48 kiloyla hamile kaldım şuan 34+6yım 65 kiloyum Ama dışarıdan hiç göstermiyorum 😊
Toprakparss Evet bende kendimde bu potansiyel olduğuna çok şaşırdım açıkcası çünki daha fazla almayı bekliyordum 🙂
Toprakparss öyle deme benden iyisin ben 48le hamile kaldım şuan 12+6 haftalık hamileyim ve 51 kiloyum 🙈 beterin beteri vardır derler öyle düşün rahatla 😌
12 haftadayım 72 ydim 75?oldum 😞
Ya ben 83 dün şimdi 93 um27 haftaligim10 kilo aldım 🙁
55 dim şuan 57 yim 🙈 20 haftalık hamileyim 👼🏻💕
5 haftalık hamileyim 55 kiloyum
49 ile gebe kaldım şuan 39. Haftadayız 68 kiloyum 😊😊
44 tüm. 27+5 im 54 kiloyum 😔
57+ 64 26 haftalıgız 7 kilo 😊😁