Burcusenel Kızlar kendıme gücüm yetmıyor artık 34 haftalıgım ve cok cabuk yoruluyrum sürekli yatasım var sizler ne alemdesiniz anlatın hadi dertleselim♥️🤗
bsrdgn Burcusenel sen bide 38 e gell bak nasil hareketleniyosun. Dogum yaklastikca enerjik olacaksin merak etme 😁😁
Rusen96 Burcusenel valla bende 30 haftaligim bende artik zorlanıyorum nefes yetmiyor artık yürürken bir iş yaparken. Şimdiden böyleysem sonra ne yapacağım diye düşünüyorum hep
Burcusenel bsrdgn ay insallah canım ya aşırı bi kilo almadm ama ödemim oldu bu ara ikiz gebeyim zor şu an ins dha da zorlasmaZ
Reyyankus Ben 27 daha haftalığım şimdiden öyleyim.🤦 Birde ikinci gebeligim nasılsın diye soranlara oğlumda gebe değilmişim ki ben diyorum oğlumda ne kadar rahatsam kızımda o kadar agirlastim.🤷 Sağ sağlım doğumlar nasip etsin RABB’İM hepimize🌸
Gzey123 Burcu98 Ayy ben de 34+2 yim ve oturup kalkarken zorlanıyorum ve sürekli yatasım var ve yatıyorum
Minnak-kalbim Burcusenel bugün 37+0 oldum usengecligim düşman başına normalde asla otubus kullanmiyan ben hep yürüyen ben bugün ağlıya ağlıya taksile eve geldim o kadar üşengeç oldumkki😂😂😂😂
Burcusenel Minnak-kalbim e olur o kadar canım baya ileri bi haftadasınnnn yurumeyip taksiye binmen o kadar normal ki☺️😍
Reyyankus Burcusenel hay maşallah.😍 İlk hamilelikle ikinci arasında fark var mı peki yoksa aynı belirtiler mi.
Burcusenel Reyyankus sonn zamanlarım bu hamileliğimde daha zor gecıyor canım dr zaten ikiz oldugunu söylediğinde zor bi hamilelik seni bekliyor demişti. hatta geçen hafta nst de sancım çıktı diye erken dogum riski ile hastanede felan kaldım 😞