ozgmrs Kızlar 29+3 üm, ve kalçamın sağ tarafında inanılmaz şiddetli bir ağrı var. Resmen sekiyorum yürürken eğilip kalkarken. Ve sadece sağ tarafta. Üzerine basamıyorum. Var mı yaşayan böyle bir durum?
bsrdgn ozgmrs canim ben yaşadım onu 1 ay kadar fıtık var zannettim ama doktorum bu aylarda normal dedi bana senin zamanindamiydi tam hatirlamiyorum ama 30 lu zamanlardi. Simdi 38? Haftamdayim agrim kalmadı şükür.benimde sol kalcamdan topuğuma kadar agrirdi yuruyemezdim 😍😁
Busra2013 ozgmrs ay beeeennnn aynu valla ben 16 haftalıgım aynı sadrce sag taram mesela yurudum soldan saga doncem saga donemıom basamıom ayagıma 1 hafta oyle agrıdı sonra bıraz duzeldı bugun yıne bıraz agrı var bebektrn dolayı oluyor normak
ozgmrs Busra2013 yani cok kısa süreli hissetmiyorum onun dışında son iki haftadır ağrı benimle beraber. Umarım çok sürmez🥰
GamzeMikail ozgmrs bebek büyüdükçe siyatik sinire bası yapıyor kalça kasları ()glutol kaslar) ve bu da ağrı yapıyor ama korkma zamanla geçer… hareket ettikçe geçer,