Senayyalcin İyi geceler kızlar doğum yapalı nerdeyse 5 ay olacak hala regl olmadım normal birşey biliyorum ama acaba bir doktoruma mı danışsam kararsızım biraz daha mı beklesem 🤷🏼♀️
Nurtrky Senayyalcin 10 ay olmayını gördüm bence uzun süre beş ay bile danışın dr ben 34 gün sonra oldum
Mehfam10 Senayyalcin emzirme süreci boyunca regl olmayanlar var sanırım hormanlardan dolayı normal diyorlar ama yinede doktora gözükmekte fayda var 🤷♀️
Asyamira Senayyalcin Sanirim emzirmeyle ilgisi var durumun. Ben emzirmiyorum 52. gunde oldum. Lohusa kanamam kesildi tam bir oh cekmistim ki iki gun once geldi 🥲😂😂
Evhanimi Senayyalcin bende önceki doğumda sekiz ay olmadım canım süt cekiyormus normal yinede bı doktoro sorun isterseniz
Alpkrkmz Ben 8ay sonra olmuştum doktora da gittim istersen ilaçla getiririz rahatsızlık veriyorsa ama kendi gelmesi daha iyi bir sıkıntın da yok demişti ultrason ve kana bakarak
Senayyalcin Alpkrkmz Aaa öyle mi peki bunu danışmak için kadın doğumdan mı randevu almam gerekiyor acaba