honeyland Zehrayenianne 33 + 3 haftalığız ama gözle görülür hiçbirşey yapmadım işler gözümde büyüyor resmen 😬🤦🏽♀️🥺 sağlıkla gelsinde yaparım ya iş dediğin nedir ki 😂
Emineabdullah S02_ 31+2 bende benim canta hazir yikandi ütülendi yerlesti ama ufak tefek seyler kaldi carsaf vs gibi 😊👋🤰
S02_ Emineabdullah oh ne güzel bitirmişsin sen ☺️ Bende haftaiçi başlıcam yavaştan ablam var onla yapar bitiririm hemen
mutlugebeee Zehrayenianne evet daha da çıkar gerçekten eksikler doğumdan sonra Allah yardımcımız olsun artık bebek bereketiyle gelirmiş napalım😂😂
Zehrayenianne mutlugebeee inşallah öyle olur onun rızkı da eklenir diyorlar yoksa bebek ihtiyaçları hiç uygun fiyatlı şeyler değil 😂
Gunesim1 Zehrayenianne bebek hazırlığı değil de ev temizliği çok korkutucu. 32. Haftadayım hafta içi çalışıyorum hafta sonu da dinlenmek istiyorum. Aşırı gözümde büyüdü. :( hani hep hamileyim kaynanam annem gelip temizlik yapmıyor yazarlar kınadım. Valla gelip briisi temizlik yapsa hayır demem şimdi 😂😂
Zehrayenianne Gunesim1 çalışmayı ufak ufak bırakmalısın bence canım normal evin içinde zorlanıyoruz iş çok zor olur allah yardımcın olsun. Bi tane kadın tutabilirsin biraz masraflı olur ama canına yazık ☺️
Zehrayenianne Kahverengi siz erkenciymişsiniz rahat edersiniz son haftalarınızda ben sıkışıcam kesin 🥺
Kahverengi Zehrayenianne ne zaman gelceği belli olmaz doktorlar bu haftada hazırlayın diyorlar ne olur ne olmaz
Gunesim1 Zehrayenianne şu anda iyiyim çok şükür sadeec gözümde büyüyor. 5 hafta daha devam😊 doktor da gel raporunu al çalış salma kendini dedi. Öğle aralarında 15 dkk da yemek yiyip kalan 45 dkk da yürüyüş yapıyorum bir de😀 akşama yorucu oluyor ama iyi hissettiriyor. Bir de iznimi doğumdan sonra bebeğime kullanmak istiyorum zorlandığım an bunu düşünüp devam ediyorum mecburen😊
Aysell88 31+5 deyim bekliyoruz valla daha kendimede bişey almadım ufak tefek bebişe aldım ama herhalde yumurta kapıya gelsin diye bekliyorum 🙈
Syma06 Zehrayenianne bana kalsa biraz yavaş yavaş halletcem ama çevre baskısı😂onu aldın mı bunu yaptın mı doğum çantan hazır mı🤦♀️
Zehrayenianne Syma06 aman herşey hazır olur çocuğu çıplak yatırmıycaz ya 😂😂😂 33 haftam bitti tık yok bende 😂
Hamidem Ben sadece elbiselerını aldım bi kacda şampuan fln. Eşim cocuk doğusunda eve gelmeden. Eksıklerini alırım ben dıyor 😂😂zaten oda yapmıycam sonucda3 4 yıl sonra cocuk odası alirim 💓💓bu arada 34+2 yzzzz teyzeleri
Zehrayenianne Hamidem bizden bir hafta ilerdeymişsiniz bende eşyaları aldım ama hastane çantası şu bu hazır değil kıyafetler yıkanmadı benim de bir an önce başlamam lazım ☺️
2inciannelik Zehrayenianne merhaba ben de perşembe günü 33 oluyorum ilk gebelikte de 33 de yıkayıp ütülemiştim . Ev temizliğini de bir gün mutfak bir gün yatak odası diye ayırıp yavaş yavaş gitmeyi düşünüyorum bakalım yapıp bitirmek en son da bi kez üstünden geçmek en iyisi . Sonra Rabat oluyor kasım başı gibi doğum 🤰
Zehrayenianne 2inciannelik bizim de kasım 13 dedi doktor bende yapıp hazır bekiycem valla sonra üstünsen geçerim dediğiniz gibi ayım günüm olunca zor olur ☺️