Kavakyellerihercai Anne adayları annişler Ovülasyon testiyle gebe kalan var mı?Kalan varsa kaç ayda kaldı? Ve hangi Ovülasyon testini kullandınız cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ZeynepSaremom Kavakyellerihercai ben ilk bebeğimde ovulasyon testiyle hamile kaldım..2. ayimda hamile kaldim ben..İnstagramda birgebeningunlugu ebru hanımın testlerinden almıştım 🙏
Dilaraeslem Kavakyellerihercai ovulasın testiyle gebe kalanlardanım. 2 ayda gebe kaldım. 1,5 sene bebeğim olmamıştı. Marka önemli değil hepsi aynı hormona bakıyor idrarda
Meryemce92 Kavakyellerihercai Beeen ☺️ İlk ay kendimiz denedik olmadı 2 nci ay ovulasyon denedim kaldım şükür şuan 20 haftalık ☺️ Adetimin 14 üncü günü yumurtlamaydı o günü ve diğer 2 günü değerlendirdim 3 gün ard arda ilişki oldu yani. Çok şükür hamileyim 🙏🏻
boncukbiranne Laboquick diye bir markaydı kullandığım ve takip ettiğim ayda da kaldım yumurtlamayı falan yakaladigim gün tutmuştu
Eliffffffd ikimelekannesii22 bir gebenin günlüğü sayfası Ebru hanımı takip etmiştim ona da fotoğraflarını atmıştım hatta zaten testlerin içinde kullanma klavuzu var
ZeynepSaremom ikimelekannesii22 1 buçuk sene önce 60 lira vermiştim şimdi ne kadar bilmiyorum..Normal gebelik testi gibi sadece ilk idrarla değil 2 veya 3.idrarla yapiliyor..Testte hep iki çizgi çıkıyor..Ama yumurtlama olmasi için iki cizgininde çok koyu olması lazim..Yumurtlama günü ve onu takip eden 3 gün iliskiye giriyorsunuz..Yumurtlamanin ertesi günü tekrar test yaptiğinizda t çizgisi silikse çatlama olmuş demektir ondan sonra test yapmaniza gerek olmuyor.. Sonrasında gebelik testi yapmayi bekleyeceksiniz zamani gelince 🙏
Elalayla Bir gebenin günlüğü instagramdan almıştım. İlk ay ilk denemede sadece yumurtlama güninde hamile kaldım ☺️
Eliffffffd Ben de o şekilde hamile kaldım ilk ayımda yumurtlama gününü buldum o gün ve ertesi günü hâlâ çizgi görünüyordu değerlendirdim ve hamile kaldım. Labaquıck markaydı 50 Li almıştım ama çok çok fazla fazla oldu baya arttı.
ZeynepSaremom ikimelekannesii22 adetiniz bitince 3.gün basliyorsunuz..Size ebru hanımın YouTube videosunu atayım orda daha detaylı bilgi veriyor 🙏 Sormak istediğiniz bişey olursa bana da sorabilirsiniz 🙏
ikimelekannesii22 ZeynepSaremom teşekkür ederim 🌸 birde bu testten almak istiyorum sayfasına mı yazıcam
ZeynepSaremom ikimelekannesii22 Evet sayfasina yazin..Hem isterseniz size Bilgi verip ovulasyon testlerinizi takipte ediyor 🙏