Newmomadayi Tecrubeli anneler selam 37+6 gunluguz aksam 9 da kasiklarimdan regl oncesi sokulmesine benzer agrilar var. Son 45 dk dirda belimde agri var. İlk gebeligim ne gercek ne yalanci bilmiyorum. Nisan vb herhangi birsey de yok. Sizce dogum belirtisimi ?
Dilekcnkn Newmomadayi Dinlenince eğer geçiyorsa yalancı sancıdır canım doğum sancısı geçmez ve git gide artar
1aleyna2 Newmomadayi aynıyız seninle bende de vardı öle nst sancı çıktı bebek de ters doktor sezaryana alalım dedi bakalım ne olacak tekrar nst gircem
Sinemokcu Newmomadayi kasilmalarla birlikte bel kasik bacak agrilari cikiyor dogum sancisi bunlar eger varsa kanaman yoksa dayanabiliyorsan bekle derim ben ama dayanilmicak derecedeyse kanama leke varssa git canim
Newmomadayi Dilekcnkn suan soluma dogru uzaniyorum ama sizi seklinde devam ediyo agrilar. Bir ara ilik suya girdim o rahatlatti ama sudan cikinca tekrar basladi
Dilekcnkn Newmomadayi Sen yine takip et canım sancılarını doktorunun numarası varsa ona yaz olmazsa acile gidersin nst bağlarlar
Newmomadayi 1aleyna2 yarin doktor kontrolumde vardi suan yalanci sancimi cekiyorum gercekmi bilmiyorum dayanamiycak raddeye gelene kadar sanirim gitmeyecegim hastaneye
Dilekcnkn Newmomadayi Yani 15 dk bir sonra 10 dk bir sonra 5 öyle gidiyordu benim ikinci doğumumda sürekli artıyordu insanı kıvrandırıyor yani uzanınca falan geçmez sanki büyük tuvaletin varda yapamıyorsun gibi birşey
Newmomadayi Dilekcnkn suanki durumum bekarlik donemimde ki siddetli regl sancilarini birebir yasiyorum uzandigim haldede gecmiyor arada bir daha keskin sanci giriuo ama suresini hesaplamadim var mesafesi baya diye dusunuyorum
Ebrar3 İyi akşamlar bende 37+6 benimde bi saattir sağ kasiğimda ağrı mı desem batma mı dessm bi ağrı var bide bel ağrım var ama hafif yalancı sancı mı bilmiyorum 🤷🏼♀️ benim de ilk çocuk.
Newmomadayi Sinemokcu ne kanama ne su sizintisi agrilar disinda hic birsey yok bende emin olamadigim icin bekliyorum ama bakalim
Dilekcnkn Newmomadayi Valla canım şimdi ne desem boş olur sen istersen bir duş al yine bir uzan baktın aynı şekilde git hastahaneye