nur_T Merhaba anneler ve anne adayları 🙋 bu benim ikinci gebeliğim 12+5 olduk , ikinci gebeliginyasayan anneler bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladıniz
Szeys nur_T İlkinde 13 hafta civarındaydı şimdi ikincide 11 haftada minik kıpırtımsı şeyler hissettim😁
Mom87897 nur_T 15. Haftadayım. Bana kalsa 1 hafta önceden hissettim minik minik. Ama doktorum daha erken hissetmen için diyor🤷♀️ Bilmiyorum
hsqldnbebeqm Ben ilkte 20lerde hissetmiştim 2.de 17den itibarwn hissedenler varmış daha 8 haftalığım bakalım o günleri görebilecekmiyim😂
nur_T minnakannesi1 emin değilim ama ilkinde ben de 16 hafta dan sonra sanki hissettim diye hatırlıyorum. Bakalım şimdi ne zaman hissedicem 🤗ikincide erken hissedilir diyorlar
nur_T Szeys ol sizinki maşallah baya erkenmis ben de baya hisssetmeye calsiiyorum ama şuan olmuyor 😁😁
minnakannesi1 nur_T ben ilkini 24.haftada hissetmiştim 😍 doktorum 2.erken hissedilir dedi ama.bu kadar erken beklemiyordum 🙈
nur_T Peray ben de bir an önce hissetmek istiyorum ya gerçekten çok büyük rahatlık bebeğin hareketlerini takip edebilmek
Fatma_drmz72 nur_T benimde ikinci gebeliğim ben nadiren hafif 16. Hafta gibi hissettim ama 20. Hafta da tam net hissetmeye başladım Buda bebekten bebeğe değişir tabikide😊
ikiicocukkannesii nur_T 16. Haftadan itibaren hissettim şuan 18 haftaligim çok rahat bı şekilde içeride oynamasını hissediyorum 😍
nur_T Maşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah gül anneler 🍀🍀 ortalama olarak 15 hafta diyebilirz sanırım 🤭
yaseminan nur_T ilk oğlumu 21 haftalıkken hissettim şuan 19+1 bir hâla bişey yok bu arada bağırsak hareketleri oluyor çoğu kişi onunla karıştırıyor bebek hareketi dışardan bile bakınca fark ediliyor