Zehrayrr Kızlar 41 haftalık hamileyim sancım gelmediği için suni ile başlatılacak yarın Sabah dua istiyorum lütfen dua edin bir avazda doğurayım çok korkuyorum 🥺🤲🏻
Snggnc2101 Zehrayrr Rabbim bir avazda kurtarsın 1 iki ıkınmaya evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bende 37+6 oldum Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
eliffkrts Zehrayrr Allah yardımcınız olsun inşallah 💐 açılmanız var mı acaba ve bebek doğum kanalında mı suni ile başlatılacak
bilnazo68o Zehrayrr canım benim inşallah gece kendi sancın gelir. Bende tam 41 haftada gidecektim hastaneye o gecede kendi sancım gelmişti. Rabbim yardımcın olsun 🌼
Ziloo Allah yardımcın olsun inşallah canm bnm yarın bende doktora gidicem 40. Haftaya giriyorum bu gece son:(bendede hafif bel ağrısı var kasıklarımda ağrı var bilmiyorum artık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Zehrayrr eliffkrts açılmama hiç bakılmadı sancı olmadığı için bebek kanalda ama nst de hiç sancım çıkmıyor normalde de yok devlette sancı olmadan alttan bakmıyorlar
Zehrayrr bilnazo68o ahh keşke inşallah benimde sancım gelir bu gecede kendi sancımla başlar doğumum 🤲🏻 hiç tık yok bebiş bugün çol sessiz sadece çok oynamadı
oykumoms Zehrayrr ooyy rabbim yardimciniz olsun pazar da benm baslicak suni sanci ile bi avazda kurtulun insallah meryem.ana.otunuz var mi ve korkmayin sonu mutluluk yavrunuza kavusacaginz gün guzel dusunun pozitif olun hep🐣
Zehrayrr oykumoms Allah razı olsun İnşaAllah siizn de kendi sandınız gelir o zamana kadar 🤲🏻evet var 2 tane koydum hatta açıldı sancım gelmeyince koydum dua okudum açıldı suyunu içtim ama maalesef 1 haftadır tık yok
oykumoms Zehrayrr suni sanci verdiklerinde de suya koyun okuyun siz okuyamasanizda sizi bekleyenleriniz okusun. sancı aninda bol bol dua edin sabirli olun allah yolunu verir🙏