Nidaaa28 Kızlar Aslan ismini cok begenıyorum ama kararsız kaldım. Tek Aslan mı koysam sizce yoksa yanına ikinci isim koymalı mıyım? Tavsıyenız ne olur, yanına hangı ısım yaksır??
Petyynut Erkek olsaydı biz de Asla koyacaktık gerçekten güzel bir isim☺️ Benim tavsiyem tek isim koymanız özellikle okulda çocuklar için iki isim zor oluyor öğrencilerinden gözlemlediğim bu.
Nidaaa28 Petyynut bende iki isim koyarsak Aslanı soylemezler dıye korkuyorum acıkcası o yuzfen istemıyorum 😬
isilbydr Bende Murat aslan ve yiğit Ali arasında kararsızim. Aslan ismi tek başına da güzel ama benim dedemin ismi. Eşimde ailenin tek erkek çocuğu o yüzden kayınpederimin adını da ekleyip murat aslan ve yiğit Ali arasında seçim yapicam tabiki cinsiyeti öğrendikten sonra 🤣🤣
Nidaaa28 Tekmile11 aslında takım takıntımız yoktur ama hosumuza gıdıyor. Guzel isim yakısmıs kadır aslan 💙 Allah baıslasın canım♥️
Petyynut Nidaaa28 okulda biz hep ilk isimle hitap ediyoruz mesela çocuk özellikle 2.yi tercih ediyorum demezse ya da biz iki ismi bir arada kullanıyoruz aile toplantıya geliyor evde sadece teki kullanılıyor yani tam açıklayamadım ama bana bu ikilik köyü geldi gördükten sonra o yüzden tek olsun ismi diye düşündüm
2-prensesannesiii Nidaaa28 Kizimin ismi iki isim bende ikinci ismini söylesinler istiyorum ama herkes iki ismini birden söylüyor çocuk nasıl alisirsa kendini tanittiginda o ismi söylüyor yani iki isimle alistirarsaniz öyle devam eder.
Nidaaa28 GKP22 bizde oyle istiyoruz heralde ya 😂 yavru aslan dovmelerımız bile hazır eşimle dogsun yaptırıcaz 🥰😍
Mas0105 Petyynut katılıyorum kesinlikle. Benim de bir öğrencimin adı Kasım Sertuğ idi. Ilk sınava kadar Kasım ismini bilmiyordum, arkadaşları da pek bilmiyorlardı ki dalga konusu olmuştu çocuklar arasında. Dede ismi kurbanı olmuştu çocukcağız. Tek isim taraftarıyım ben de
Sevilss Nidaaa28 aslan zaten çok güçlü ve karakterli bir isim tekte koysan olur bence bende olsam sadece aslan koyardım iki isim koyunca bazen siz ne ile çağırırsanız bazıları inadına diğerini söylüyor( erkek tarafı mesela )