Ecemeylul Kızlar merhaba vajinamin üstünde kıl dönmesi gibi bişey çıktı sonra ben onu sıktım şuan sertleşti şişti içi irin dolu belli ilk sıktığım dada sarı koyu intihap çıktı ve açıyor doktor kontrolüme daha var evde doğal yollarla çözüm var mı 32 haftalığım
Sblatc Ecemeylul pamukla üstüne sirke de sürebilirsin. İnşallah normal sivilcedir. Benim de bacak kısmına yakın yerlerde çıkmıştı öyle sivilce sandım meğer siğilmiş. Bugün doktora gösterdim krem verdi. Varsa üstüne propolis de sürebilirsin
Yagmur00 Ecemeylul batikon kolanya canım bn onla az suruyorum yakıyor sonra mikroskop kırılıyor ama ıcınde kı kılı cıkar esime olmustu oyle yaptık 2 gune gecti
Ecemeylul Sblatc bu intihap li büyük sivilce bence siğil değil sigili biliyorum dedigin krem ne için hamileler de kullanabiliyormu ona göre aliyim
Sblatc Ecemeylul doktorunuza sormadan almayın bence. Bende hamileyim doktorum yazdı. Sivilce, çıban, dikiş sonrası enfeksiyon için falan heralde öyle yazıyodu kağıdında.
Ecemeylul cyln_hnm arkadaşların dediği gibi ineyle ucunu açtım fakat kıl çıkmadı benimki o kadar büyük ve serttiki kendi aktı ama içinde hala var fakat sıkınca gelmiyor çok acıyor ama akşam ki gibi de acımıyor içi biraz boşaldı ve rahatladim