Nurrr- Merhaba dün kan verdim sonuç 12,36 çıktı son adet tarihim 28 ağustos doktorum pozitif ama çok küçük pazartesi gel bakalım dedi sizce sonuç çok mu düşük çıktı yoksa normal mi ?
Denizyildizii Nurrr- Önemli olan değerin iki günde bir iki kat artması. Kaç çıktığının bi önemi yok. Artışı takip edin
Sevgi1312 541 di benim ancak erken ya da gec döllenmeye göre değişiyor önemli olan gün aşırı verdiginiz kan degerinin en az iki katıyla yükselmesi
Nurrr- Sevgi1312 çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ondan tedirginim biraz Pazartesi ye kadar tedirgin şekilde bekliyorum
Peliiin Nurrr- 2 gün sonra tekrar ettik 32ye yükselmişti canım sende tekrar ver 2 gün sonra 😊 inşallah düzenli artar
Sevgi1312 Nurrr- hangi gün vermiştin kanı bugun mü canım hiç tedirgin olma benim ilk bebişim de tüp bebekti rabbim ol dedi mi olur korkma sen hersey yolunda ilerler inşallah
Mucizecim Nurrr- cnm seni üzmek istmem ama catlatma iğnesi de beta hcg salgiliyor o yüzden adetinin geçmesini bekle en doğru sonucu ozmanan alirsin Rabbim gönlüne göre versin inş güzel bir şekilde yükselir
Nurrr- Sevgi1312 dün öğrendim testte silik çizgi çıkınca hemen kan verdim doktorumu aradım pazartesi tekrar bakalım dedi