Nrokc Gelin beklemeye beraber devam edelim birbirimize moral-destek olalım. Yalancı sancılara söylenelim doğurmadın mı diyenlere kızalım 😁
Sevvalkrbg Nrokc 40+1 gelen giden yok 🤷💙 Açılma yok nişan yok. Sadece rahimde yumuşama vardı salı günü kontrolde baktı doktorum o kadar 😬 Ne zaman gelecek bu bebişlerimizz,ekmek kordondan su keseden keyifler yerinde tabi 🎊😂
Zelsonr Nrokc 38+5 kabul mü 😂🤪🤦 Bende de nişan su sancı hiçbişi yok. Yani sancı var ama yalanci😔 Ne zaman gelicek acaba oğluşum yaa😣
Sebnemkader 39′ larda sayılıyor mu 😅nişan geldi rahim ağzı yumuşadı yalancı sancılarla bekliyorum. Hiç gelecek gibi değil ama
Asellinaanesi 39 lar sayılıyorsa eğer dogum belirtisi yok Nisan yok su yok sanci yok açılma yok gelmek istemiyor sanırım bu seneki bebekler bir de kiz cocugu gününden önce doğar derler bize son 5 gün ne gelen var ne giden
Hiloss54 Bu gece tam 40 olduk gelen giden yok Rabbim hayırlısı ile bir avazda kurtarsın hepimizi 🤗 doğurmadınmı daha diyenlere yok bebek kaldı içerde diyorum o an kısa bi şok yaşıyorlar sonra gülüp geçiyoruz 😂😂😂😂
Asellinaanesi Hiloss54 o doğurmadin mi diyenlere benimde cevabım havalar soğudu hastalanır yazı bekletiyorum diyorum
Asellinaanesi Nrokc O bekleyiş gerçekten çok güzel bende pazartesiye kadar eğer gelmezse kızım pazartesi günü tamda dogum günümde sunci ile gelecek