EsrSvm m060918 Aşılama sonucumu bekliyorum canım Eğer negatif olursa Ekim ayın da ben de tüp bebeğe geçicem
m060918 EsrSvm ay bende regl olmayı bekliyorum canım hsg için inşallah biran önce olurum sonra bide bir sonraki regl bekliycez çok uzun ya
EsrSvm m060918 Kaç yıldır bekliyorsun canım.Ben geçen sene çektirmiştşm Hsg yı.Tüp bebek raporu için 2 aşılama yaptırdım.İnşalalh gerek kalmaz ama kalırsa raporlu olcak bizim tüp bebek
Pinarr35 m060918 en sabirsiz bekleyisler zaman geçmiyor gibi geliyor dimi🥰 sabret ama geciyor bende sizin gibiydim simdi 8+3 ikizlerime gebeyim🙂🙂🙂
m060918 EsrSvm ben hiç aşılama vs yaptırmadım canım eşimin hızlı ileri değeri 0 özel hastanede yapıyoruz
EsrSvm m060918 Siz de problem olduğu için gerek yok 2 aşılamaya kuzum.İnşalallah hayırlı haberi alırız hepimiz ❤️
Pinarr35 m060918 yok canim ben asilama yapmadim zaten 4 sene ugrastm 2 kaybim vardi direk tup bebek yaptm vakit kaybi olmasin diye oda ilk denemede tuttu cok sukur
EsrSvm m060918 Onu kasdetmiştim kuzum bende..Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder hepimize inşaallah ❤️