Yasemiiin Uzun süre neye bakarsanız bebeğiniz ona mı benzer kızlar? Mesela kediye, yada insanlara çok dikkatli bakmak? Doğruluk payı varmı yoksa batıl mı
Dilekcnkn Yasemiiin Evet kediye bakarsan bebeğin kedi olur 😂😂kız o zaman benim oğlum kedi olcak yaaa sokakta dolu kedi bakıyorum üstelik evde de var anamm 😂😂 kim uyduruyor böyle şeyleri inanma yaa
metehaninannesiii Yasemiiin alakaso yok instagramdan takip ettigim bebek var surekli ona baktım sonuc esimun kopyasi oldu😂😂😂😂
esra572 Yasemiiin doğruluk payı varmı diye birde sorguluyorsunuz zira tıpta genetik kalitim diye bir şey var bakınca benzer şeysi yok😁 lütfen inanmayın böyle şeylere çok komik duruyor
gbyalcin Dilekcnkn ay yandık benim kız da kedi 😂 hatta bizim kedi geceleri gelip koynuma giriyo öyle uyuyo mırıl mırıl
bilnazo68o Yasemiiin güzel şeylere bakmanın daha iyi olduğunu biliyorum manevi olarak. Hayvan için Bi bilgim yok. Ben oğlumun eşim gibi olmasını istediğim için hep ona bakmıştım uyurken bile 😁 Bi doğurdum tıpa tıp o. Ay ayak parmaklarına kadar. iki yanağında da gamzeleri var. Şimdi kızıma hamileyim hep oğluma bakıyorum 😁 bakalım nasıl olacak
Pembe_duslerr Yasemiiin evetttt dogru canım 👏 evde kedim var 8senedir bizimle ve kızım dogdugunda kedimizebenziyordu hala benziyor 😅 kız öyle şey mi olur ya nerden duyuyorsunuz 🤯
Haticeozensen Bana da aşerme döneminde kime bakarsan ona benzer dediler o sıra eşim yanımda değildi 4 ayda sadece 2 kere gördüm sonuç yüz hatları aynı babası 😄