tcasl Doğum yapalı 10 gün oldu dikislerim düşmeye başladı ama kesi yeri aşırı acıyo kalan dikişler de aynı şekilde kullanıp memnun kaldığınız krem vs. var mı
Azramm33 tcasl sarı kantaron yağı 2. Günde etkisini göreceksiniz. 31 haftadayım aldım çoktan çevremde çok memnun olan var
tcasl Azramm33 çok teşekkür ederim yarın denicem nasıl uygulanıyo bilginiz var mı günde kaç kez sürmemiz lazım
erdem_agah kirpapatyasiii nasil uygulamistiniz. İlk dogumumda dikisler beni perişan etmisti de. Dogumdan degil inanın dikisten korkuyorum.
kirpapatyasiii erdem_agah hastane batikonlu su verdi onunla taharet aldım kuru tuttum kantoron yağını da pamuğa damlatip sürdüm oraya eger çok yağ ıslaklığı olursa da peçeteye silmeden fazlasını aldım o kadar 🤗
GKP22 tcasl üzerine değil yan oturun ilk zamanlar oğlumda bende bilmeden üzerine oturdum ağrı kesicinin etkisi geçince anladım ağrıyı daha sonra hep yan oturdum
Azramm33 tcasl sabah akşam sürebilirsiniz benim ilk doğumumda dikiş atması 20 gün sürmüştü arkadasm bunu kullandı 1 hafta da iyileşmişti
GKP22 tcasl ilk zamanlar biraz zor oluyor her fırsatta dinlenmeye çalış ne kadar çok dinlenirken o kadar çabuk iyileşir bebeğine daha verimli olursun ☺️
kirpapatyasiii erdem_agah ağrı acı hiç hissetmedim ben 10 günde dikislerim düştü ben tamamen toparlasin diye 1 ay kullandım kantoron yagini
erdem_agah kirpapatyasiii inanamıyorum ya. Bende kaydettim yazdıklarınızı mutlaka deniycem. Batikon ve kantaron yeter demi 🤗
kirpapatyasiii erdem_agah evet yeterli yani ben öyle kullandım 🤗 başlarda kantoron yağını her lavabo sonrası sürdüm dikişler geçince de sabah akşam 🤗 kuru tutmak da çok önemli aklınızda bulunsun