Merveeayaz 35 haftalık hamileyim bu akşam bel ağrım bide kasiklarim sanki et kesmiş gibi kalkarken yürürken zorlanıyorum
kirpapatyasiii Merveeayaz yalancı sancılarınıza merhaba deyin 😅🙈 bende bugün tam 35 oldum ve bende bu ağrılar riskli olduğum için hep vardı. Düzenli ağrıdan kork canim
Kykcirem Merveeayaz Ben de 35+5 im🖐️🙏❤️ çok şükür bu günlere gelebildik. Valla kasıklarımda vuran ağrı oluyor genelde gidip geliyor. Bebek aşağıya inip çıkıyor canım yanıyor🤦♀️😅 ve belim hele şu an mide yanması😅😅😅😬😬😬
_Aysgll_ Merveeayaz 32 haftaligim 🤦🏻♀️ Aşırı bel ağrısı çekiyorum özellikle akşam yatarken yatınca ağrı basliyo uykuya zorluyorum kendimi unutuyum ağrıyı diye. Sabah da agriyla uyanıyorum zaten 🤷🏻♀️ Az kaldı az daha sabretcez inşallah sonra hepsini unuturuz 💕
Merveeayaz Sezeryan olucam için önce olucak doğumum büyük ihtimal kaçını haftada olur bilmiyorum 30 Eylül’de randevum var gün. Verir artik diye düşünüyorum artık iyice agirlastim bian önce olsun bitsin kızımı kucağıma alayım istiyorum
Merveeayaz Kykcirem Benimde mide yanma felaket var karnım sertlesiyo sonra duzeliyo kasıklarım ayrımıyo ama arada böyle bıçak kırıp cikiyo sanki bide oturduğum yerden kalkarken et kesmiş gibi aciyo
Merveeayaz Genelde sezeryan kaç haftalikken alınıyor biliyomusunuz oğlumda 38de olmuştum ama smdi acaba haftaya gidince gün verirmi