metehaninannesiii zehranurr iyi olmaya çalışıyorum canim benim bebis iyi cok sukur de beni cok yoruyor🤦♀️ habire meme de uyuyum istiyor
zehranurr metehaninannesiii oyy kuzum beniiim hepsi geçecek inşallah annesi şu an sana çok ihtiyacı var 😍😍
metehaninannesiii zehranurr ayy eveg bebeğim de cok yordu ha ben bu usakla bas edemiyorum.sen minnoslarla nasil idare ediyon allah yar ve yardimcin olsun bacim🌸
zehranurr metehaninannesiii kızlarım benim canıma okuyor 😂😂😂 son demlerimi yaşıyorum artık bir yere yığılıp kalıcam, bugün kayınvalidemi ve halamı çağırdım artık dinlenebilmek için
metehaninannesiii zehranurr vaaay kuuzzuuum allah yardimcin olsun ben birine yetişemiyorum sen ikisine nasil kosuyon yardim eden yok mu ya nasil yetişiyorsun
zehranurr metehaninannesiii ara ara kayınvalidem halam geliyor akşam eşim çok yardım ediyor. Ama gerçekten çok zormuş. Tuvalete gitmek bile bi lüks haline geldi artık
metehaninannesiii zehranurr canooo naptin nasilsin kizlar nasıl attigin fotograf hala gozumun onunden gitmiyor 😂💙
zehranurr metehaninannesiii ayy napıyım canım ya bi şehir dışına çıkmıştım bugün geldimde aynı maratona devam ediyoruz 😂 sen napıyosun nasılsın Metehan paşa nasıl
metehaninannesiii zehranurr bizde iyiyiz cok sukur canim benim asi oldu onunla uğraşıyorum atak haftasindayiz bide hic çekilmiyor 😂