Sibelkrl Kızlar merhaba yenidoğan bakım ürünleri alıcam hangi markayı tercih etsem bilmiyorum bana fikir verirmisiniz
Dilekcnkn Sibelkrl Ben mustela aldım canım bu sefer iki oğlumda dalin kullanmıştım bu sefer mustela alayım dedim bakalım o nasılmış
metehaninannesiii Sibelkrl Pisik kremi mustela Sampuan uni baby Islak mendil unibaby aldim suan memnunum hepsinden
Kykcirem Sibelkrl Ben uni baby aldım canım şampuan, vücut losyonu, ıslak mendili. Bepanthol baby pişik kremi ve mustela pişik kremi aldım. Allah izin verirse doğduktan sonra deneyip görecez bakalım bebeğimin vücuduna yarayacak mı?
Dilaraeslem Sibelkrl mustela sebamed öneririm ama ben çok pahallı diye almadım çünkü 1 kere al sonra alma olmazdı çocuğun cildi de ona alışıyor düşüncesiyle niveanın 0 alkol ürünlerini aldım memnunum da tavsiye ederim
Sibelkrl Dilekcnkn mustela yı çok övdüler ama birazcık pahalı gibi geldi bana dalin nasıldı ondan Memnun muydunuz
Sibelkrl metehaninannesiii çok kararsız kaldım dalinle unibayby arasında gidip geliyorum mustela da cok güzelmiş oda. pahalı gibi geldi bana
Sibelkrl Kykcirem inşAllah memnun kalırsın canım teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişin🥰🥰 dalin nasıl acaba bende dalinle unibayby arasında gidip geliyorum
Dilekcnkn Sibelkrl Valla memnundum yani neden kalmıyım çocuklarım 8,ve 6 yaşında bazen alıyorum yine bir sorun olmadı eltimin çocuklarıda hep dalin kullandı
Kykcirem Sibelkrl Sağol canım benim senin de bebişin sağlıcakla gelsin. Dalin in içeriği o kadar temiz değilmiş. Hiç almadım.
Sibelkrl Dilaraeslem aynen bende öyle düşünüyorum canım ilk mustela alsam sonra farklı birşey alsam bu sefer cildine zarar vermiş olurum diye düşünüyorum bende
Kubra1090 Sibelkrl Şampuan Mustella Vucut losyonu Sebamed Pişik kremi Sudocrem Islak mendil yenidoğan sleppy kadife paket
Sibelkrl [silindi] öyle tabiki canım herşey bebişlerimiz için ama maddiyat öne cıkıyor böyle şeylerde maalesef uygun temiz içerikli bakım ürünlerine bakıcam artık