Gulsgnc Selamlar 14 HAFTALIK olduk yanlardan tek çizgi şeklinde çatlamış göbeğimde hafiften belli oldu kilolu olduğum İÇİN bana normal geliyo siz ne durumdasınız 😗
Dilara0638 Gulsgnc benim 30.haftadan sonra göbeğim büyüdü iç karnım çok genişmiş😊 şu haliyle zaten 4-5 aylık gibi duruyor bu yüzden de henüz bi çatlama yok inşallah doğuma kadar da olmazz🙏😊
sumeyraballl Gulsgnc bende 14 gibi çatladım ne kullandıysam çare olmadı bacaklarm harita gibi karnımın altı da mor mor çatlamış durumda yukarı doğru geliyor çatlaklar inşAllah çatlamaz
SusamTanecigi Gulsgnc 19+4 haftalığım biraz var ama tesettürlü olduğumdan dar giymiyorum ondan dışarıdan belli olmuyor ev kıyafetlerim ile de az belli oluyor henüz 1.5 kilo aldım çatlama falan olmadı ama bişey de yapmıyorum
Seragurkan SusamTanecigi bence siz yinede tedbirinizi alın derim. Sonra keşke demeyin. Çünkü bir anda vücut değişiyor. Hiç çatlamayıp son gün bile çatlayan oluyor. Sizi rahatsız etmezse bu durum salabilirsiniz😀
Seragurkan Gulsgnc 6 aylıkken göbeğim belli olmaya başladı. Ben 3 aydan itibaren çatlak kremi yağlar nemlendirici kremler ve bol suyla devam ediyorum. Suan 32+5 deyim çatlağım olmadı. Umarım sonuna kadarda bu şekilde işerleriz.
SusamTanecigi Seragurkan biraz genetiğegüvendim sanırım annemin de çok az çatlağı var ama önlem almak lazım haklısınız
Nursenaglbtn Gulsgnc aynen bendede doktora sordum bu kadar erken normal mi diye 🙄 hızlı kilo alma dikkat et nemlendirici yağlardan sür dedi