Aysegul354 Kasım anneleri çantalarınız hazir mi ben aralik annesiyim de 25+6 daha ne zaman başlamalımiyim 🥰
kubrapaltc Aysegul354 ben 32+2deyim ama 30. Haftada hazırlığımı bitirdim eğer alışveriş yapmadıysan henüz bu ay itibariyle başlamanı tavsiye ederim.Sonrasında insan hem ağırlaşıyor hemde bir seferde almaya kalktın mı maddi olarak zorluyor insanı
lentil 2prens-annesii benm ilk gebelik aslnda çok rahat bir insanım beni o korkutuyor 😂 yani bu uygulamaya girmesem az hareket etmesini fln takmayacağım aslnda :))) hiç aklıma gelmeyecek şeyler bi bakıyorm aslnda sıkıntıymş
Mervemuhammed 2prens-annesii Ya ne güzel ben okadar doktor gezdim hiç memnun kalmadım ben sorarsam cevap veriyo ilgi sıfır hangi şehirde siniz merak ettim
zeroglu12 ZeynebErva ben daha 28 haftalık 4 günlüğüm doktorum kasım sonu gibi dedi bakicaz ikinci anneliğim olucak insAllah zorunlu sezeryan olucam mecburen 🙄
Sose21 zeroglu12 bende 28+5 im daha doktora gitmedim 3.sezeryanim benimde Kasım sonu gibi olurmu acaba
Mnkfslyem 30+5 şükür 🤲 sezaryen gibi duruyor şimdilik iri tombiş bir oğluşum olucakmış oyuzden 15 kasım gibi olabilir dedi doktor. Normal olsaydı 28 Kasım civarı gibi sonu olucaktı 🥰
doruk_alpago 30+6 dayım o kadar heyecanliyim ki doğum çantamı bile hazirladim. Bir tek benim çantam kaldı😊
Serifedefne Ozlemmm35 sezaryen olacağım 7 yada 8 haftam kaldı. Daha doktorum net tarih vermedi . Belki bir dahaki kontrolüm de tarih verir.
Egeninannesi1 Ebusss1 valla şuanda yok bir yaramazlık çok şükür. Enerjimiz hala yerinde kıpır kıpırız. Sen nasılsın 😌