Mnkfslyem Benim 31 olucak haftalık olucak bu gece. Geçen hafta gittim merak ettiğim için sordum doktora 14. 15 kasım gibi ama ilerleyen haftalarda karar veririz buna daha erken dedi zaten sezaryen olucak gibi diye konuşmuştuk daha önceden.
Kaderx ZeynebErva 33+5 kasımın 8inde doğum olur dedi doktor bakalım. Heyecan korku herşey karışık. Bir an önce bitsin isdiyorum doğsun
yarenysra Dilara0638 inatlar istedikleri olana kadar parçalar kendini kıskançlık aşırı derecede oluyor 😀😀😀😀😀 kucukken bunlar güzel de büyüdüğünü düşününce korkuyor insan 😀😀 mesela bizim kız daha karnımda inatlasti göstermiyor kendini 1 ay kaldı doğum yapıcam göremedik daha 😀😀😀
Dilara0638 yarenysra yaa bizimde öyle yüzünü hiç göremedik ya eli var ya saklıyor bizimde 1 ay kaldı süpriz bebek olacak valla 😀😀 bende inadım valla inat olursa naparız bilmiyorum 🤷♀️😀
ummuhancelik 33+3 olduk en geç 13 kasım gibi bekliyoruz 🤰🏻 Bakalım kızımızın keyfi ne zaman gelecek 🥲😊
Gunesim1 32 olduk bu gün. 22 Kasım yazıyor tahmini doğum. Ama 1 hafta önden gidiyormuş. Göreceğiz artık hanımefendinin keyfi ne zaman doğmak isteyecek 😊