Deletedmom397 Doğum olacağı zaman eşimde ameliyat olucak. Kendi ailesi memleketlerine cagiriyor israr ediyolar sen buraya geleceksin diye. Bende kendi evimde dogum yapicam ama babasi göremicek. İnsan ne kadar fedakarlik yaparsa yapsın boşmuş !
Aleynaozkayaa Deletedmom397 neden ayrı kalıyorsunuz ki aynı evde ikinizle de ilgilensim kaynanan bitek oğlunu yanına alıyo gelsin sizde kalsın
Deletedmom397 Ddmyvz Deniz2961 fıtık ameliyatı. O kadar büyük ağrıları yok ama ertelemiyorlar randevu alınmış mış
Aleynaozkayaa Deletedmom397 valla değişik ya bide fıtık ameliyatı benim annem amcam dayım herkes oldu o ameliyatı agır bi ameliyat değil ve ertelenebilir ayrıca eşinle konuşmadınmı bu durumu senin en özel en zor anında nasıl yanında olmaz saçmalık valla aynı evde neden kalınmaz ne kıymetli oğlu varmış ben olsam valla evde savaş çıkardı
Hafsam3220 Ben olsam tavrımı koyarım nie tek kocan kocana bakıorlarsa sanada bakabilirler bnce dogumda yada sende annengile git tek başına dogum zor cnm
Deletedmom397 Hafsam3220 evleri cok kalabalik orda rahat edebilecegimi sanmiyorum herkes dogumdan sonra annenin üstünün basinin her dk uygun olmayacagini söylüyor evde kayinbaba var kayin var onlarla nasil olucak kendi memleketime gitsem bu seferde beni bi ömür yiyip bitirirler kendi evimde olursam ailem gelicek
Zhrnc Deletedmom397 kusura bakma ama bu şekilde beni yiyip bitirirler dersen onlarda sana herşeyi yaparlar Esin anasında kalacak ama sen gittiğinde laf edecekler Taviz vermeye devam edersen herşeyi hakedersin Çek git sende annene
Hafsam3220 Deletedmom397 anlıyorum canım ama eşin ameliyt olmaya gidiorsa senin en özel anında sende gittinmi hiç agzını açamazlar bnce Allah korusun sana yada bebege bişi olsa ozamn ne yapacaklar bide bu ihtimal var
mervec Deletedmom397 ömrümu yiyip bitirirler diyorsun ama onlar senin ömrünü yiyor bitiriyor ama madem semi düşünen yok sen niye hala onları düşünüyorsun madem öyle sende kendi anneme git ısrar ediyor de bu kadsr basit yani eşinin ayarlaması lazım bunu kimseye söz düşürmemesi lazım
Mry Deletedmom397 o nası iş ya valla ailesini boşver eşin nası bunu kabul ediyor.kendi çocuğu olacak ve o olmayacak.sonra da olunur ameliyat.ben olsam ortalığı yıkarım
Deletedmom397 Mry ailesi birakmiyor ki sürekli soruyorlar oglum gelecen mi gelecen mi diye o benide götürmek istior ama yol cok uzak suan doktor izin vermedi
Mry Deletedmom397 ailesi sorarsa sorsun benim çocuğum olacak gelmicem demesi lazım babalık öyle bi şey değil.işlerine geldi mı evin reisi takılırlar.işlerine geldi mı ana kuzusu.