LeonunAnnesi Kızlar 10 haftalık hamileyim sürekli limon yemek istiyorum tuzlayıp yiyorum günde 7-8 :D kendimi durduramıyorum sizde var mı böyle
nevamm1 LeonunAnnesi bende çok yedim limon ilk haftalarda c vitamini zararı olmaz dedim ama sizin ki biraz çok olmuş galiba herşeyin fazlası zarar 🤭
Dilara0638 LeonunAnnesi fazla limon yemek kanı sulandırır diye biliyorum ama yanlış olmasın sen yinede o kadar yeme canım herşeyin fazlası zarar
Merve LeonunAnnesi ayyy ben öyleydim. Tuzlayıp limon yerdim 🤭🤭 hayalini kurardım böyle tuzlu limonun. Kızım oldu. Bakalım sizin ne olacak
Ebrudemakn LeonunAnnesi benim iki arkadasimda limon yedi ilk Zamanlar ikisininde kizlari oldu hayirlisi sizin icin :)
Ada_kacira Ebrudemakn bende çok yedim inanmayın bence benimde oğlum oluyor ve hala kendimi tutamıyorum 😂
Ada_kacira LeonunAnnesi bende vardı ekşi olan herşey 😂 limonu tükette tuzu tüketme bence ilerde çok fazla ödemin olur el ayak şişliği yapar bilginiz olsun
Civcivim000 LeonunAnnesi oturup kütür kütür turşu yiyorum tatlıdan tiksindim ekşi zaten severdim aynı devam ama bebeğim erkekmiş😄
Civcivim000 LeonunAnnesi hakkınızda hayırlısı inşallah😊ben de detaylıya kadar bekliyorum yine de sürpriz olursa diye😄
Civcivim000 LeonunAnnesi 11 13 14 16 haftalarda 2 ayrı doktor biri özel biri devlet erkek dediler. 11 haftada haftan küçük ama bi tık erkeğe benzettim demişti diğer haftalarda kesin dediler