Cigdemss Yunusemr3m hayır o şekilde değil, tetanoz 5 doz eğer dozlarınız tamsa ömür boyu koruyucu etkili son 2 doz 1 yıl ara ile eğer son doza 1 yıl kaldıysa vurulmuyor . Her bebekte aşı olunmuyor yani. Dozları takip etmek gerekli
ezgikptngl 20 li haftalarda vuruluyo yanlış hatırlamıyorsam ben ilk hamileliğimde iki doz vuruldum bir sene üstüne hamile kalfığım için bi daha vurulmama gerek kalmadı 3 yada 5 sene kadar koruyomış sanırım sağlık ocağındaki ebe yönlendirir sizi
Yzaman Tazegelin12 Evet olunuyor ben ilk hamileliğimde 5.dozu olmadığım için ikincisinde 21.hafta da olacağım
Kumru_ Tazegelin12 22ay önce doğum yaptım 28haftalik gebeyim. İlkinde iki doz olduğum için hemşirem gerek olmadığını söyledi
Damli Tazegelin12 evet oluyır geçen arayıp olacaksınız dediler 2 doz olmustum tamamlamadığım için olacakmışım tekrar
Shnern Tazegelin12 3 yıl önce doğum yaptım ozaman 2 doz olmuştum bu seferde 1 doz gerekti ama olmadım
Yunusemr3m Cigdemss kuzenim ilk gebeligindede ikinci gebeligindede tetenoz vuruldu ve hamile kalmalarida peş peşe oldu 1 yas var bebeklerin arasinda