Denal emineisk28 7den sonra annelere dinletiyorlar…. Elzem durumlar hariç….bnm kanamam vardı 5haftalikkenn hocam kalp atışı var mı diye sordum var ama dinletmiyoruz demişti….7olsun öyle gidin bence
omerayazelifasya emineisk28 6+4 de bilerek bekledim 2 hafta. Duyulsun diye. Bekletti ailem. Gittiğimde normalden alamadı. Vajinal ultrason ile kalp atışı aldık
deletedmom27371 emineisk28 5 haftalıkken gittiğimde duymamıştım 6. Haftam da çağırdı fakat gitmedim haftaya 7 haftalık oluyoruz inşallah duyarım 😊
Ipekbalyanak Mihrimahirem bende de öyle oldu 13. Haftaydı doktora kalp atışını duyabilirmiyim diye sordum bu cihazlar eski ben canlı dedim ya napacan sen dedi:) bende özele gittim orda duydum..
Mihrimahirem Ipekbalyanak 😂ben fetal doppler aldım oradan bakıyorum ama ultrasonda ilk 20. Haftada hatta dün duydum
Cansel-Dik12 Biz 7 haftalık olduk ama daha duymadım pazartesi kontrolüm var bakalım inşallah duyarım çok heyecanlıyım ☺️
nazli-tekin47 denizinannesi12 bende aynı tam 17 haftalıkkken duyduk ilk 8. haftada kontrole gittim bilerek geç gittim kalp atışını garanti duymak için doktor bana 14. haftadan itibaren kalp atışını dinlersin dedi kalp atışı var ama dinlemek kulak kemiklerine zarar verir dedi ve dinletmedi 😄😄😄