Happypr Betul_02 6. Haftada duymadığınız da korktunuz mu ya da direk 7. Haftada mı gittiniz çünkü genelde 6 diyor doktorlar bende korkuyorum adet hesaplamama göre 6 haftalığım ama gittim kalp atışını duymadık doktor 5 haftalık dedi
Betul_02 Happypr 5 haftalikmis gittigimde alttan bakmak istedi doktor bn baktirmadim 2 hafta sonra çağırdı duyduk şükür ama ilk oğlumda 6 haftalikti gittiğimde duymuştum galiba döllenme ile alakalı 😊korkmanıza hiç gerek yok daha küçük duyulur inşallah
Brcnalprslnlblg emineisk28 6+5 te vajinal ultrason ile öğrendim. Karından kalp atışını göremedi vajinal ultrasonda sesini dinledik çok şükür
ecemcee emineisk28 bugün duydum 7+4′te. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Dünyanın en güzel sesiydi. Öyle güzel bir duygu ki anlatılamaz. 🥰
Happypr emineisk28 bana da söylermisiniz duyup duymadığınızı çünkü doktor beni pazartesi çağırdı ama emin olmak için cuma gideceğim
ElifPeker06 emineisk28 ben daha çok ekranda kalbin atmasini gördüm ses bi gelip gitti küçük olduğu için tam net degildi ama az da olsa duydum
Buse16 emineisk28 çarşamba günü duyucaz insallah 7+5 olmuş oluyoruz insallah duyarız çok heyecanlı ve gerginim😆
ozgevera deletedmom87894 ilk gittiğim doktor keseyi gördü fakat bebeği görmedi. Kanaman oldu mu diye ısrarla sorunca beni strese sokmuştu. Bende o doktoru bırakıp başka bir doktora gittim. O da alttan baktı. Şuan 36 haftalığız çok şükür 🤲🏻