Sevval1234 Instagram kesfetimde yiyenleri gördüm sürekli izledim izledim canım çok istiyo yemek ama nerden bulabilirim yada bı zararı olur mu bebeğe agizim sulaniyo resmen
Dilara0638 Sevval1234 yenilebilir kil benimde canım istemişti aktarlarda var eşim ordan aldı ama bi tane ısırınca tiksindim 😄 zaten yemek pekte faydalı değilmiş bulursan bi nefsini körle ama fazla yeme sankın
Betul000 Sevval1234 bende o tür bişey görsem yiyordum çok istiyordum kansızlık tedavisi gördüm şuan hiç umrumda bile değil. Sizde bi bakın kan degerlerinize😊
Dilara0638 Sevval1234 tadı toprakla kireci karıştırmışsın gibi aynı canım unutmaya çalış bence zaten bende pişman oldum aldırdığıma kalan kili maske yapıp kullanıyorum 😄
Sevval1234 1anne2nefes vitaminler zaten kullanıyorum videoda yeme sesleri ve o can çektirici yiyisleri yüzünden canım çekti diye düşünüyorum
Dilara0638 Sevval1234 ankarada olsaydın elimde kalan kilden verirdim tadına bakardın ama şansına küs😊
Dilara0638 Sevval1234 şanssızlık diyelim 😄 ama arkadaşların dediği gibi sen bi kan değerlerinede baktır genelde düştüğünde böyle şeyler canın istiyor
Beyza00_ Sevval1234 demir eksikliği var mı sizde genelde o sebeple istek duyuluyo. Aktarlara sorun bence bulunur illaki