NurZenkin Canlarım 21+6 yım.Bugun sol tarafta karın bel tarafına doğru agrım var.Yurumekte zorlandım öğlen.Kucuk bir su akintim oldu.Ama sonra hiç gelmedi.Sizce bu aylarda normal mi?
Merveomar NurZenkin beminde dünden beri böyle hala geçmedi nefes alsam bıçak saplanır tarzda oluyor çok korkuyorum
gbyalcin NurZenkin benim de bel ağrım oluyo bikaç gündür. Bi de belimde düzleşme var sırtıma da vuruyo ağrısı mahvoluyorum. Pazartesi gününe kadar geçmezse bi gidicem ben doktoruma 😊
Merveomar NurZenkin bilmiyorum ki bende tehlikeli bir durum değil dir demi çünkü 1 hafta önce kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı
NurZenkin gbyalcin geçmiş olsun canım inşallah geçer bel boşluğuna yastık koyup uzan bel ağrısını nasıl geçiriyor tabi yayında tüm ağrıyı hissediyorsun sonra geciyor😁😁
gbyalcin NurZenkin zaten yastıkla yaşıyorum canım senelerdir 😂 normalde olsa kremim var onu sürerim geçer de ilaçlı diye sürmek istemedim
Merveomar Yuvarlak bağ ağrısımıdor acaba yaşadığım hareket edince bıçak saplanır tarzında böyle bişey yaşayan varsa lütfen yazın
NurZenkin Merveomar oturunca sıkıntı yok ama hareket edince acıyor dimi. Sonradan farkettim de bebeğin bir uvzu var dün de göbek deligimin orada oldu ovayim dedim biraz içerde hareketlenme oldu sonra geçti 😁😁