badeilemerve Busra_gunyuzlu ben 35+4 de doğurdum Nisan ve su gelmedi sancıyla gittim açıklık 5 cm di bebeğim 2.900 doğdu kuveze girmedi. Ciğer geliştirici bile vurulmamisti bana. Demek ki zamanı gelmiş dedik bizde.
Busra_gunyuzlu badeilemerve masallahhh 🤩❤️🙏🥰 darısı bızlere ınsallah bana da sancı gelıyor ya o sancıyı nasıl tanımlarsınız yanı nasıl bısey gelıyor
badeilemerve Busra_gunyuzlu canım karından bele de ağrı vuruyor. Regl gibi düşün. Ve hareket edip duş alsan bile asla geçmiyor bir de 10 dakikada bir 5 dakikada bir gibi düzenli olarak geliyorsa doğum sancisidir. Özellikle bele vurması çok önemli çünkü yalancı sancida belde ağrı olmuyor ☺️ sağlıkla zamanında al kucağına inşallah 💛
Busra_gunyuzlu badeilemerve ya benı anlattın resmen ya benımde regl sancısı gıbı sancı yapıyor belıme ıgne batıyor gıdıyor gerı gelıyor ve gece çok WC gıdıyorum anında gelıyor dayanamayacak gıbı
Busraya Doktor banada 35.haftmızdayız bebeğin kafası doğum kanalına girmiş dikkat et dedi. Özellikle geceleri ağrım çok oluyor ve çişim çok fazla geliyor. Çok haraket etme dedi doktorum 36yı geçelim doğuruyorsan doğur dedi :D
kirpapatyasiii Busraya aynı ben beni tarif ettiniz tam 35 ve bugün doktordaydim aynı şeyi dedi 1 hafta daha sabretmeni istiyorum dedi bende bide dikiş varda
Busraya Busra_gunyuzlu aynı durumdayız canım benimde bebeğimn başı doğum kanalındaymış aynı haftadayız
kirpapatyasiii Busraya evet adet ağrısı gibi bazen az bazen çok şiddetli belim ağrıyor birde sanki aşağı çekiyor gibi kasılma hep var zaten ara ara kasiliyor