merhaba bacılar öncelikle kimseyi korkutmak yada sezeryan düşmanı değilim, hatta sezeryanin halla normal doğumdan daha kolay olduğunu benim yaşadığım bütün acıların hastaneden kayanakli olduğunu düşünüyorum, gel gelelim hikayeme 38.5 haftalık doğdu benim güzel kızım 2.640 gram 48 santim sezeryani ben tercih ettim, kızlar gittiğiniz hastahane çok önemli ben 200-300 TL daha az ödemek için daha donanımlı olan hastaneden vazgeçtim doktorum öğlen saat 1. de çağırdı fakkat gittiğimde ne telefonlara bakıyordu nede oradaydı saat 6′da doğuma alındım o kadar çok susamıştim ki kendimi zaten kötü hissetmeye başlamıştım hastaneye giderken zerre olmayan korkum bekleye bekleye cogalmisti, anestezi uzmanı ile konusmutum sondayi ameliyathanede uyustuktan sonra takmaları konusunda fakat bilgi vermedikleri hemşire gelip takmak isteyince bende normal olarak izin vermedim oda bana saçma sapan gelişebilecek kompilikasyonlari saydı yallan yalnis çocuk kandırır gibi tabiki izin vermedim, ameliyathaneye indigimizde telefonları ile ilgilenen hemsireller ve doktorlar vardı 6 kere iğneyi sokup cikartilar belime neyi beceremediler halla anlamış değilim 7.de başardılar kullandığım ilaç var içinde morfin benzeri bir ağrı kesici var o ilacı kullandığimi anestezi uzmanına söylediğim hallde tam olarak beni anladığını düşünmüyorum, çok geç uyuştum göbeğimi siktiklarida hisetigimi söylediğim acı hisediyorum dediğim hallde yallan soyledigimi düşündüler baslamamalari için yalvardım 5 dk sonra tekrar yaptığında artık hisetmiyordum, tam olarak ne yaptılar bilmiyorum ama kızımı cikartiyorlardi sanırım o an ölmek istedim, gogusumde ve karnımın üst kısmında oyle bir ağrı hissttim ki ölmek istedim ve bu saniyelik bir bastırma değil dakikalar süren bir baskiydi üstelik iki doktor birden hemşire gelip sakinleştirici vurdu sanırım o korkuyla başıma ne geleceğini bilmediğim için hemşireye dönüp beni lütfen bayıltma dedim, kızımı cikartilar sonunda inanın kizimin yüzüne bile bakmak istemedim, o hastanede öleceğimi düşündüm sadece maksumum 30 dk süren sezeryan ameliyatım 1 saat 40 dk sürdü halla nedenini anlamış değilim, tamam dedim bitti artık aslında daha yeni basliyormus hemsirellerin bana verdikleri ağrı kesiciler hiçbir şekilde etki etmedi tabikide kullandığım ilactan yukarıdaki hemsirellerede bilgi vermemislerdi saatlerce ilaç etki edecek diye bekledim fakat etmedi o acı ile tekrar hemşireyi cagirdigimda ilaç için 9 saat beklemem gerektigini söyledi kızım yanımda yatiyordu bir kere bakamadım ona , o geceyi hiç uyumadan çiğlik atarak geçirdim, üstelik hemsireller ikide birde gelip naz yaptigimi düşünerek laf sokusturuyordu gerçi iyi olsaydım ben yapacağımı bilirdim ama konuşurken canı yanarmi insanın konusamiyordum ikinci gün doktorumu gördüğüm an bağırdım yanıma geldiğinde durumu anlatım Allah’a şükür bir ağrı kesici iğne bide kocaman bir ağrı kesici serum taktı içinde ne vardı bilmiyorum ama agrimi biraz dindiren o oldu sadece, gazımi kendim çıkartım hastanede fakat kabızlık ve hemoroid sıkıntım olduğunu bana lavman yapmalarını istediğimi söylediğimde, gazımi cikartigimi yapalarinin bı anlamı olmadığını söylediler. bugun 17 günüm halla tuvalete çıkmadım hem kabızlık hemde korkudan canim ne yaparsam daha çok aciyacakmis gibi geliyor pisikolejim bozuldu.. yaram 3. günü intihap kaptı daha yeni agrilarim yavaş yavaş geçiyor kendi isteğimle lavman alıp yapacagim yarın, demem o ki bir hastaneyi iyice araştırın içinize iyice sinsin istediklerinizi korkmadan söyleyin, sezeryan yada doğum korkulacak birşey değil doktor ve hastane seciminiz iyiyse