Zeyyyn Göbeğim sanki elastikiyet kazanmış gibi bir tuhaf yumuşak geliyor uyuşmuş gibi normalde hep gergindi böyle olan var mı araştırdım da birşeyde bulamadım
AysezulalGvn Zeyyyn bebiş yavaştan aşağı dopru indiyse olabilir belki bnmde öyle olmustu doktorum o hafta bebişin aşağı inmiş ama daha kanala girmemiş demişti sen yinede aklın takılıyorsa kontrole gittiğinde bir sor 😇🥰
jamila_95 36+6 ayniyiz cnm. Benim karnim hep gergin davul gibi boyle🤦🏻♀️ Dogum baslamasi icin yuruyus yapiyorum 40 dk her gun . Sezeryan istemiyorum hersey normal gidiyor ama artik cok yoruldum canimi acitiyor
AysezulalGvn Zeyyyn göbek bnmde yukarda valla bn bişey anlamadım bnm bebiş bi aşağıda bi yukarıda bi iniyor bi çıkıyor taa kaburgalarımı dürtüyor 😂😂
Zeyyyn AysezulalGvn aynen ayakları ile çok dürtüyor elleriylede öyle göğüs altına çok dayanıyor ittriyor napyor içerde o kadar bilmem 🤣
AysezulalGvn Zeyyyn bnmkinin elleri sağ sol yanlarımı dürtüklüyor sürekli 😂😂 onlarda napsın sığamıyorlar demekki kıyamam 🥰🤭
Zeyyyn AysezulalGvn valla hareket etsinler yeterki canımızı yakıyor ama etmeyince aklım çıkıyor birşey mi oldu diye son haftalar hepten tedirgin oldum