rojda2121 ikiPrensesAnnesi20 tansiyonuna baktır sürekli baş agrısı gebelikte pek iyi değil diyolar ama ilk zamanlar bende çok cektim başımı sıkıca bağlayıp gece uyuyodum sabaha geciyodu 32 haftadayım suan son iki aydır iyiyim
1919 ikiPrensesAnnesi20 bende 13 haftalıkken çok kötü bas agrım vardı benim migrenimde var doktora soledim doktor bana sitrese girdiğini ve öyüzden olduğunu söledi eşimede sitrese sokma karını dedi baş agrısı uzun süreli iyi değil ve her hamilelikte oluo aslında ama benimde suan diş ağrılarım var çok kötüyüm😣
Aslylmz Çoğu postta bu problemi okudum kendimde yasıyorum ama haftalar farklı hava değişiminden etkileniyoruz sanırım
Nilufar_1996 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ ben mahvolmuş durumdayım baş ağrısından bugün kontrolüm vardı heyecandan sormamişim bile doktoruma
Serappp06 Asyaveannesi36 10.haftadayım sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı detaylı olarak anlatabilir misiniz rica etsem, dosya veriyorlar mı hiçbi bir bilgim yok,
Asyaveannesi36 Serappp06 kayıtlı olduğunuz sağlık ocağınız sizi arıyor tetanoz aşılarınız için dosya vermiyorlar ama ilgileniyorlar ara ara kan tahlili yaptı doktorum benim sağlık ocağım hemşirem de çok ilgililer çok şükür
Nilufar_1996 ikiPrensesAnnesi20 Şimdi parol içtim iki gündür ağrım yoktu akşam akşam başladı 🤦🏻♀️ hayatımda ilk defa bu kadar baş ağrısı çektim.
ikiPrensesAnnesi20 Nilufar_1996 ben 1 haftadır her akşam çekiyorum baş ağırı her akşam parol iciyorum
Serappp06 Nilufar_1996 canım sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı detaylı bi bilgi verebilir misin rica etsem