RavzaNur_90 KadersizMelek son adet tarihimiz aynı 😊Ama hafta olarak bir hafta gerideyiz geç döllenme bizim 26+1 sezeryan olacağım için 15 Aralık
Feyzabeyoglu Eda22elis 6 yada 7 Aralık bakalım 6 Aralık babasının doğum günü. İnşallah tam babasının kızı olur 😂😇
Themom16 Betfer 2 gun once gittim 1200kilo 38 cnm Bende toplamda 5 kilo aldm canm…senin bebis kac kilo sen kac kilo aldin
Yektasmom Nilh20 Ben kendim 31 Aralık doğumluyum, kimliğimde de tam tarih yazıyor ve mükemmel bir şey bence, 1 Ocak’a bırakmayın derim 🥳🌸
Mrlorki Eda22elis pazara denk geliyor sezeryan mi olcak bende o tarihi istiyorum Dr um eğer kabul ederse
Eda22elis Mrlorki doğumum belli değil 12.12 sinden 20.12 kadar her an doğum olabilirmiş dedi 12.12 ya da 23.12 olsun isterim doğum günümüz aynı olur kızımla tabi Kısmet bu işler 🥰
Seylan Adapte34 bende 22 Mart son adet tarihim doktor bişey söylemedi ama programda 28 Aralık görünüyor 🙈
H_myra1 Eda22elis 13 Aralık görünüyor programa göre ama tabiki normal olacagı için allhın izniyle bir sorun çıkmaz ise o yüzden canı ne zaman isterse 😅28+4 haftalıgım doktorun usg sine göre 5 gün önde görünüyor