mercanmeb Bebeğin suyu iki gün gibi kısa sürede azalır yada artar mı? 2 gün önce gittim suyu yeterliydi ama bebişin hareketleri 2 gündür az gibi korkuyorm
umyahsen mercanmeb kaö haftalıksın. Bnm 37+5de azalmıştı o zaman iki haftada bi gidiyordum kontrole. İki haftada azaldı ama sizin bilmiyorum canım. Hafta şlerledşyse yeri daraldığı içinde olabilir
acemiannne mercanmeb Benim bebekte hareket etmiyor ya 36+4 teyim yeri daralmistir falan dediler sali günü gitcem doktorada arada sadece sırtını mi yasliyor artik poposunumu o kadar baska bisey yok
Mavi34 mercanmeb Benimde 2 gün sonraki kontrolde suyu azalmıştı ama tansiyon sorunum var bu durumda bebeğin böbreklere yeterli akım gitmediğinden azalıyormuş benden su gelişi olmadı 32.haftam
mercanmeb acemiannne benimki hareketi azaldı arada bir birkaç pıt pıt ediyor bazen hıçkırıyor işte sabaha karşı biraz hareket oluyor. 2 gündür böyle önceden bu kadar az değildi 😏
Mavi34 mercanmeb Aynen hastanede yatıyordum gün aşırı perintolog ayrıntılık bakıyordu bir önceki günde normalken 2 gün arayla yapilan usg de suyu azalmış dedi