Seymagedik Yarın 38haftalik olacağım program a göre ama salı doktorum 38haftalik dedi karnım dün ve bugün baya sertleşiyor nedeni ne acaba pazartesi kontrol e çağırdı tuse edecek neden sertleşir
Alimertinannesi Seymagedik o sertlik kasılma olarak geçiyor eğer 2 dakikadan fazla o şekilde kalmıyorsa dağılıyorsa çok endişe etmeyin ama uzun sürüyorsa mutlaka doktorunuza danışın
Fatmabngl Benimde birden karnımda sertleşme ve bebek toplanıyor öyle bugün kontrolumde doktora sordum onların olması iyi dedi doğum yaklaşıyor hatta dedim uğraşıyorum düzelsin yapma dedi öyle 🤷
Seymagedik Bende sancım başlasın bitsin istyrm hemen Esra3452 aynı bende sancım gelsin biran önce ağrı sızı çekip btsin istyrm
Esra3452 Baban sancı gelıyor gidiyor geliyor gidiyor dıyorum ki Tamm bu kez doğuracam ama yok geceleri bel agrısından uyuyamıyorum artık
Esra3452 Seymagedik valla oluyor hersey oluyor ama gecıyor tam dıyorum ki gelir bebek yada leke falan görürüm sancım durmaz gıderim hastaneye dıyorum ama yok yani napcam bilmiyorum canım