SemaaR Merhaba , doktor suyumun fazla olduğunu söyledi. 21+3teyim. Detaylı ultrasondan sonra konuşmamız gerektiğini de dile getirdi. Gizli şekerden olabilirmiş. Bu durumu daha önceden yaşayan varsa destek olabilir mi? Moralim alt üst oldu.
Guney16_Enes21 SemaaR Bende aynı durumdayım suyum üst sınırda karnım sanki doğum yapacak gibi büyük. Bebeğin gelişiminde sorun yoksa korkmayın. Bende çok üzüldüm ağladım farklı doktorlara gittim ama tek çare kendimiz dikkat etmeliyiz karbonhidrat şeker hamur işi ve şekerli sulu meyvelerden uzak durun. Makarna pirinç patates havuç bezelye tüketmeyin. Ben 23te öğrendim 26da gittiğimde yine aynıydı. Yarın 29 oluyorum 30da tekrar gideceğim bakalım ne olmuş merak içindeyim. Bu arada bende şeker çıkmadı
lentil SemaaR benmde suyum fazlaydı. Gebelik şekeri çıktı. Hemen diyetisyene gittim diyetle 1 ay sonra suyum normal seviyeye dönmüştü. Şeker yüklemesi yaptrmanı istedi mi doktorun
Sermec27 SemaaR 22 de yaşamıştım seker yüklemesi yaptırdım ve sekerim cıktı 22 38 arası diyet yaptım 38 haftalık doğum yaptım 3 ay 5 günlük oldu oğlum şekerden kaynaklı su fazlalığı olabilir
Fatma-cnr06 SemaaR hıc bır doktor su fazlalıgının nedenı ne oldgunu bılemıyor malesf seker olablır denılıyor ama sekerde yok cıkıyor oyızden cok unlu doktrlarda sordum. Malesf blınmıyor su fazlallogı bence korkmayın bmmde suyum fazlaydı. Azalması gerkırkn copalarak dewam edıyordu cok sukur sag saglım aldım oglumu kucgma 40. Haftda hmde su fazlalıgında erkn dgum vs gbı seylerde yazıyır nette kurcalyıp canınızı sıkmayın tadnı cıkarın hamılelegınızın 🌸
Annesininbitanesi1 Guney16_Enes21 banada fazla dedi doktorum ama şeker çıkmadı şükür sağlıklı bebeğimde inşallah bir sorun olmaz 28 haftalığım 31 de tekrar gidicez kontrole
SemaaR Guney16_Enes21 Ya çalıştığım içinde dışarıdan sürekli yemek yemek zorunda kalıyorum. Eve 9da geliyorum. Büyük ihtimalle tekrardan diyetisyene yolum düşecek. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
SemaaR lentil Detaylı ultrasondan sonra konuşacağımızı, neler yapmamız gerektiğini o zaman söylecekmiş. Doktor birde aile dostu olunca moral vermek için mi bilmiyorum şuan sıkma canını evhamlanma dedi
SemaaR Annesininbitanesi1 bazen nedeni belli olmayabiliyormuş. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırız..
Guney16_Enes21 Annesininbitanesi1 Fazlalık seviyeniz nedir peki doktorunuz bişey dedi mi bana normalde 8 ile 24 arası olması gerekir senin 23.5 dedi ama bi bayan burda yazmıştı 9.5muş suyu ve doktoru fazla demiş. O zaman benim karnım havuz gibidir diyorum bende 😏
SemaaR Sermec27 büyük ihtimalle bende de şeker çıkacaktır. Daha önceden insülin tedavisi görüyordum. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin :))
lentil SemaaR yok cnm sıkma canını demek çok önem arz eden geçebilecek bir durum ondan böyle demiş. Benm doktormda böyle endişelenmemem gereken şeyleri çok hafif anlatıyor bende hiç stres yaşamıyorm😂 en iyi doktor tarzı emin ol. Belki sendeki de gebelik şekeridir içini rahat tut
Guney16_Enes21 SemaaR Evden bişeyler götürürsen daha sağlıklı ve diyete uygun olur. Bu süreç biraz zorlu ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun elimizden geleni yapacağız inşallah
Annesininbitanesi1 Guney16_Enes21 sınırda dedi direk bana canım benimde senin gibidir büyük ihtimalle nedenini bulamadık ama hala
Annesininbitanesi1 Guney16_Enes21 canım en son 19.1 yazıyor kağıtlarımda benim şimdi aklıma takıldı baktımda
Guney16_Enes21 Annesininbitanesi1 Benim biraz biraz daha fazla inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza. Sürekli bu durumu düşünüp durmak yıpratıcı oluyor
Annesininbitanesi1 Guney16_Enes21 aynen öyle ya düşünmemeye çalışıyorum bende sağ saglim kavuşuruz inşallah canım 🙏🙏