Allah isteyen dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın öncelikle 🙏 gelelim doğum hikayeme 11 eylülde sancılarım başladı 3 gün önce de muayenem vardı daha doğum yok dedi doktorum neyse sancılarım başladı hastaneye gittim sancı var düzenli ama bebek doğum kanalında değil açılma 1 cm serum taktılar sancıları hissetmedim o ara serumum etkisi geçene kadar sonra eve geldim akşama kadar yine sancılar var annemler yanıma geldiler ben herhalde yarına doğururum dedim 😁 öyle de oldu o gece 3 te yine hastaneye gittik 5 te yatışım verildi sancı var açılma yine 1 cm bebek kanala girmedi doktorum normal olur ama zaman alır dedi saat 9 buçuğa kadar dayandım nst yürüyüş nst yürüyüş baktım olacak gibi değil dayanamıyorum doktoruma kurtar beni dedim artık dayanamıyorum ben normal doğuramam hemen eşimi aradım gel beni alıyolar dedi imzalar atıldı spinal oldu bu arada iğneyi hiç hissetmedim gayet rahattım hatta uyuşukluk geldikten sonra doktoruma beni kesiyosunuz şu an dimi dedim 😁😁 sürekli konuştular benimle ameliyathaneye girdikten 15 dakika sonra pamuğumun sesini duydum yukardan elini gösterdiler favori bebek seçildi miniğim tertemiz bembeyaz doğduğu için sonra temizleyip yanıma getirdiler nasıl güzeell öptüm kokladım onu sonra onu götürdüler giydirmişler odaya çıkarmışlar ben yaklaşık 1 saat sonra çıktım yukarı gayet iyiyim hatta odaya çıkar çıkmaz bacaklarımı oynatmaya çalıştım uyuşukluk çabuk geçsin diye uyuşukluk tamamen geçince ne zaman ayağa kalkabilirim dedim hiç yatmadım yürümeye başladıkça bi yanma hissediyosunuz çok canım yandı ama çektiğim sancı kadar değil yine söylüyorum ben normal doğuramazmışım 😁 korkmayın normalde olsa sezeryanda olsa sadece yavrunuzu düşünün o zaman herşeye katlanıyosunuz. Kulağınızı herşeye kapatın siz ve yavrunuz iyi olun gerisi önemli değil. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏 bugün 10 günlük olduk 10 günlük tecrübelerimi sizinlede paylaşmak isterim sormak istediğiniz olursa ☺️☺️