Ayseacibuca 20 haftalık hamileyim yaklaşık 4-5 haftadır kramplarım çok fazla özellikle geceleri ne yapmam gerekir
Pinar__50 Ayseacibuca maden suyu içebilirsin ya da doktoruna danışıp magnezyum alabılırsın ben magnezyum takvıyesı aldım alalı çok ıyım
Ebru18 Ayseacibuca Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Günde 2 defa maden suyu içerseniz iyi geliyor. Ben spor yaparken bir ara kramplar çok artmıştı ve maden suyu içerek üstesinden geldim.
Denal Ayseacibuca direk doktora şikayetini belirt magnezyum yazacaktır….o ağrılar sana doğuracak hissi verir…ihmla etme Dr git
Ayseacibuca Pinar__50 siz her gün mü kullanıyorsunuz magnezyumu bir de başka kullandığınız ilaçlar var mı ben multivitamin ve kan için bir ilaç içiyorum Fazla gelir mii acaba
Guley_ Canım benimde kalça ve bacak kraplarim çok oluyodu hergun 1 tane sade soda içince biraz iyi geliyodu ilaç kullanmak istemedim
Ayseacibuca Guley_ benimde Doktorum magnezyum verdi ama 2 günde bir kullan dedi kan ilacı da kullandığım için çok fazla ilaç içmeni önermiyorum dedi o zaman ben sodayı deneyeyim çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Ayseacibuca Gul9227 ay inşallah benim de geçer yaaa çok kötü hep uykudan uyanıyorum uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
Pinar__50 Ayseacibuca evet hergun kullanıyorum bende ayrıyeten hamıle vıtamın hapı ve Demir hapıda alıyorum ama magnezyum hapını doktoruna danış cıdden çok ıyı geliyor hergun kramp ile uyanırdım suan hiç kalmadı şükür 🙏🏻